pondělí 26. června 2017

RECENZE ASTRID-LETNÍ EDICE

A-ahoj, zase se hlásím s novým článkem. Já vím, je to zase po dlouhé době, ale teď ke konci školního roku se to nějak navalilo a já neměla kdy psát. Ale jsem zpátky! Dneska to bude recenze na letní edici od Astrid. Vím, že recenze na Astrid byl poslední článek, ale teď s recenzemi vůbec nestíhám, takže se těšte ještě na recenzi na řasenku, makeup a knížku. Ale teď na dnešní článek! :)

Z Astridu mi poslali krásné produkty na opalování a na péči o rty. Jsem  z toho hrozně nadšená, protože se mi to bude hodit k moři, ke kterému jedeme v pátek. Určitě to využijeme.


Jako první jsem z balíčku vytáhla tyhle tři pomocníky na péči o rty. Mám dva z edice 'Zkrášluje moje rty' a jeden z edice 'Chrání moje rty'. Všechny tři krásně rty hydratují a nádherně voní. Ty dva, co zkrášlují, mají v sobě každý jednu barvu. Jeden má perleťový lesk a druhý má zářivou borůvku. Toho určitě v létě využiji, protože se mi přes léto nechtějí dávat žádné rtěnky. A ten který chrání, by měl chránit před nepříznivými vlivy počasí, takže na zimu ideální a na 36°C na dovolené. Určitě tyhle balzámy doporučuji!! Všechny splňují očekávání.


Další jsem objevila pleťový krém na opalování s vysokou ochranou-stupeň 30. Obsahuje koenzym Q10, který pomáhá proti předčasnému stárnutí pleti. Krásně se vstřebává a nemastí. Je voděodolný a efektivně hydratuje. Ten budu používat asi ze všech opalováků nejvíce.


Pak tady mám dva produkty na opalování. První je olej na opalování se střední ochranou-stupeň 20. Moc dobře a rychle se aplikuje, protože je vyroben na způsob spreje. Obsahuje vyvážený poměr ochranných filtrů. Nelepí, rychle se vstřebává a je voděodolný.A druhé je hydratační mléko na opalování ve spreji také se střední ochranou-stupeň 15. Také obsahuje vyvážený poměr ochranných filtrů. Je nemasný, snadno se vstřebává a opět voděodolný.


A poslední je tu třpytivé mléko po opalování. Obsahuje malinkaté zlaté třpytky, které se lesknou na sluníčku a tím rozjasňuje a zvýrazňuje opálení. Také ale zklidňuje a hydratuje podrážděnou pokožku. Je nemastné a snadno se nanáší.


Tak to by byla dnešní recenze. Všechny tyto produkty bych vřele doporučila. Ať už jedete na nějakou dovolenou k vodě nebo se plánujete válet jenom doma u bazénu. Ochrana je potřebná! Ve čtvrtek se můžete těšit na shrnutí mého června.

Pac a pusu Caroline

1 komentář: