úterý 5. září 2017

CO DO ŠKOLY A DIY SEŠITŮ-BACK TO SCHOOL

 A-ahoj, mám tu nový článek z řady 'Back to school'. Připravila jsem vám pár věcí, které mi nesmí chybět v novém školním roce. Snad vás to inspiruje k tomu, aby jste si také tyto nutné věci pořídili. Tak jdeme na to!
Jako první tady mám věci, které mi nesmí chybět v mém malém penálu. Jsou to jenom ty nejpotřebnější věci. Mám tady balení obyčejných tužek. Ty se hodí vždycky. Ať už na rýsování nebo na psaní do učebnice. Vedle je zásoba propisek. Těch také není nikdy dost. Já jsem vybrala tyhle barevné s kytičkami. Hrozně se mi líbí ten vzor. Pod nimi je malinká sešívačka s náhradními sponkami. Ta se taky hodí. Je malá, takže nikde nepřekáží. Teď jsem ale zjistila, že jsem koupila špatnou velikost tech náhradních sponek. No, tak musím koupit ještě menší.😃 Na to pozor! A poslední jsou dvě takové klasiky. Je to guma a lepidlo. Tyhle dvě věci jsou pro mě must have v mém penálu. Ještě nosím v penálu balzám na rty s lehkým zabarvením. To mám nejraději. Úplně nesnáším suché rty, takže tohle je moje první pomoc!


 Dál tady mám takové věci, které nemám v penálu, ale normálně mě leží v batohu nebo tašce. Začnu tímto poznámkovým blokem. Má 120 stran, takže se hodí teď na ty začátky, když se ještě nic moc neděje. Prostě takový ten univerzální blok, kam píšete všechno nebo taky nic. Na něm leží tyto lepítka. Já si vždycky kupovala to větší balení, ale pak jsem to nespotřebovala všechno. Takže jsem usoudila, že mi stačí jedno menší balení. Vybrala jsem růžové barvy. Já to používám třeba na nákupní seznam nebo na nějaké poznámky co musím dnes udělat. Moc praktická věcička, doporučuji! A jako poslední tady mám sadu zvýrazňovačů. Balení obsahuje žlutou, oranžovou, růžovou a zelenou barvu. To je asi nejčastější složení, si myslím. Já je mám hrozně ráda, protože mi pomáhají se vyznat v mých sešitech a snáz se z nich i učí.


A nakonec tady mám tři sešity, které jsem si trochu vylepšila. Ten růžový blok, který jsem vám ukazovala jsem oblepila barevnými páskami. Nahoru jsem dala bílé kytičky na tmavě zeleném podkladu a na kraj jsem dala pouze tmavě zelenou. Krásně to k sobě ladí i s tou růžovou. Pak jsem si koupila dva obyčejné sešity, jeden malý a druhý velký. Ten malý jsem oblepila černým papírem a posypala to zlatými třpytkami. Vypadá to určitě zajímavě, ale praktické to vůbec není, protože z toho pořád padají třpytky. Ale mě to zase tolik nevadí, vím že by to někomu vadit mohlo. A ten velký jsem polepila bílým papírem a vystřihla z černého papíru různě velká kolečka a polepila tím ten bílý papír. Pak jsem na kolečka nasypala trochu třpytek a je to! Snad se vám líbí.


Tak to by byl dnešní článek. Já doufám, že se vám líbil a taky že jste zvládli vstup do nového školního roku v pořádku.

Pac a pusu Caroline

2 komentáře:

  1. Mně začíná semestr až za dva týdny, takže zatím jsem ještě nikam nevstoupila :) ale zvýrazňovače a bločky budou určitě mými věrnými pomocníky jako dřív :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
  2. skvelý back-to-school-pack :). tie perá su rozkošné! ^^.

    KEJMY | GIVEAWAY .

    OdpovědětVymazat