čtvrtek 25. ledna 2018

BYTOVÉ VŮNĚ

A-ahoj, máme tady zimní období a já v zimě miluju svíčky. Proto jsem se rozhodla pro vás připravit článek o tom, jaké typy svíček používám já nebo vám dát nějaké typy.

Jak už jste mohli vidět v jednom z mých článků, tak jsem k Vánocům dostala aromalampu a k ní tři vosky. Proto teď je pro mě nejoblíbenější právě tahle aromalampa. Vždycky když přijdu ze školy tak si zapálím svíčku v ní a jenom si vychutnávám tu vůni. Nejraději mám vůni Angel's wings. Voní tak krásně svěže a čistě. Vždy mě to tak nakopne k další práci a uklidní ze všeho stresu. Jelikož se blíží Valentýn, tak jsem pro vás vybrala i vůni, kterou bych doporučila pro tento den. Pro mě je to vosk 'Autumn Night'. Je to hodně silná až erotická vůně. Trochu mi připomíná směs pánské a svěží vůně. Myslím si, že právě ten pánský parfém v tom vyvolává tu erotičnost. Ale Yankee Candle vyrábí hrozně moc vosků. Chtěla bych je vyzkoušet všechny, ale zatím mám jen ty tři. Už se těším, až vyzkouším další.


Ještě než jsem dostala aromalampu, tak jsem používala pouze čajové svíčky v nějakých kalíšcích. Používala jsem pouze takové ty svíčky z Ikei nebo z Tesca. A nebo jsem měla i votivní svíčky od Yankee. Až teď jsem se dozvěděla že čajové svíčky vyrábí i Yankee Candle. To mě velmi překvapilo. Zatím jsem je ale ještě nevyzkoušela. Myslím si, že budou krásně vonět jako ostatní produkty od této značky. Mám pro vás takový menší typ. Kupte si na čajovky hezké svícínky s nějakým otvorem. Když se totiž svíčka uvnitř zapálí, tak se v otvoru odráží její světlo a vypadá to úplně úžasně. Já jsem jeden takový dostala od kamarádky vloni k Vánocům. I když mám teď aromalampu, tak ho moc ráda používám. Vždy mě to uklidní.

Chtěla bych někdy vyzkoušet i nějaký aroma difuzér. Nejvíce mne zaujal difuzér od značky THD. Viděla jsem to hodně u lidí třeba v obýváku nebo na chodbě. Přijde mi to jako další super věc jak osvěžit a vyvonět byt či místnost. Vůně vydrží prý i několik týdnů, takže si myslím, že se to vyplatí. Není to ani nijak cenově náročné, takže když vůně dojde, tak jednoduše koupíte novou. Opravdu se mi to moc zalíbilo.


Právě teď na notino.cz probíhá akce na vybrané bytové vůně. Takže tam běžte určitě mrknout. Třeba si nějakou vůni pořídíte i vy. Já bych byla ráda, kdyby jste mi do komentářů napsali jak vy si zpříjemňujete pokoj nebo byt.

Pac a pusu Caroline

4 komentáře:

  1. Vonné difuzéry mě moc nelákají, ale Yankee candle mám moc ráda. Já si koupila elektrickou aromalampu a v ní pálím snad všechno možné. Ale nejvíce jsem si oblíbila vůní cappuccino truffle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem předtím používala jen čajové svíčky, ale aromalampa je objev století, damn.

    OdpovědětVymazat
  3. Aromalampu si taky plánuji pořídit. K Vánocům jsem dostala nějaké vosky, ale nemám je na čem vypálit :/
    A svíčky mám nejradši Yankee Candle, a ty mi až na nějaké výjimky voní skoro všechny.
    Difuzér jsem měla jednou, ale svíčky mi přijdou lepší :)
    Moc pěkný článek :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat