sobota 4. července 2020

ČERVEN

A-ahoj, jelikož už tu máme nový měsíc, tak bych Vám ráda dneska sepsala, co se za červen v mém životě událo. 
V červnu jsem měla většinu zkoušek, takže jsem se vlastně jenom učila. Měli jsme taky víkendové soustředění, čti jako pátek a sobota plná výkladů do porodnictví. Taky jsme jeden den měli nácvik porodu na figuríně. Kdyby to někoho zajímalo, tak Vám můžu poslat video porodu do soukromé zprávy. Úplně to tady nechci zveřejňovat, abych někoho nepohoršila. 😀
Mezi učením jsme si s kamarádkou Barunkou odskočili na něco dobrého. Rády chodíme na oběd do asijské restaurace CODO. Vždycky se tam moc dobře najíme a nikdy nejsme zklamané. K pití si vždycky dáváme ty jejich limonády (to Vám možná podle fotek došlo) a ty vřele doporučuji! 
Naštěstí už mám všechny důležité zkoušky úspěšně za sebou a čeká mě už jenom jeden předmět ke splnění. Tak snad to dobře dopadne. 


Jednou jsme si taky zašli do nově otevřeného bistra Helen. Nachází se v obchodním centru Šatovka, takže si můžete po nákupech zajít na kávičku a něco dobrého na zub. Mají i terasu, na které je moc hezké posezení i atmosféra. Takže zase můžu určitě jen a jen doporučit! 


Začala jsem zase i chodit na praxi na gynekologickou ambulanci, kterou jsme měli v době nouzového stavu zakázanou. Bylo moc fajn zase naskočit aspoň trochu zpátky do doby před Coronavirem. Čeká mě ještě jeden den na ambulanci a od 13.7. nastupuji na hlavní praxi na porodní sál. Takže se na půl těším a na půl i trochu bojím, jestli to všechno zvládnu. 


Doufám, že jste měli záživnější červen než já. Můžete se v komentářích pochlubit, co jste dělali vy. Přeji Vám krásné letní prázdniny a užívejte si teplých dnů. 
S láskou Karolína 💋

1 komentář:

  1. Taky velmi rádi chodíme do asijské restaurace. Ve škole držím palce ať všechno zvládneš. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat