pátek 6. listopadu 2020

PSYCHOTHRILLER DÁREK

A-ahoj, dneska bych vám chtěla představit psychothriller Dárek, který napsal německý autor Sebastian Fitzek. Je to nejúspěšnější autor psychothrillerů v Německu. Všechna jeho díla se pohybují na vysokých příčkách mezi bestsellery. Kniha Dárek je už čtvrtou knihou pana Fitzeka, kterou nakladatelství Anag přeložilo a vydalo v České republice. 

Ze začátku jsem byla lehce zmatená. Nevěděla jsem kdo je kdo a hlavně o co jde. Kniha je koncipovaná tak, že hlavní postava vypráví svůj příběh lidem ve věznici. Měla bych ještě zmínit, že hlavní postava jménem Milan je analfabet. Ne však od narození. Skoro celý život před ním jeho otec drží veliké tajemství, které se společně s ním dozvíte skoro až na konci příběhu. Kolem Milana se motá spoustu pomluv, kterým neví jestli má věřit nebo ne. Jeho přítelkyně je také plná tajemství. Ale víc vám prozrazovat nebudu. 😉

Je tam hodně napínavých částí a někdy se to všechno zamotá, že nevíte kde je pravda. Ale právě to, vás láká číst další a další kapitoly. 

Nechci vám tady úplně vyzradit celý příběh, jenom vás nalákat, abyste si knížku přečetli. Myslím, že teď máme všichni o trochu více času, tak můžete svůj volný čas využít ke čtení knížek. K tomu vám napomůže i probíhající soutěž o tuto knížku na facebookové stránce nakladatelství. Stačí znát křestní jméno autora knížky. 

Tak to by bylo pro dnešek všechno. Já doufám, že jsem vás třeba nalákala a vy zkusíte štěstí v soutěži nebo si knížku jednoduše koupíte.  

Mějte se krásně a buďte zdraví!

S láskou Karolína💋

1 komentář: