úterý 9. března 2021

PONOŽKY SOKINO

A-ahoj, dneska pro Vás mám článek v rámci spolupráce s firmou sokino.cz, která nabízí kvalitní ponožky. Dostala jsem od nich 3 páry ponožek. Všechny v sobě mají 85% kvalitní česané bavlny, 10% polypropylenu s ionty stříbra a 5% elastanu. Ionty stříbra zabrání množení bakterií a plísní což zároveň zabrání také vzniku zápachu. 

Na jejich e-shopu si můžete navrhnou vlastní design ponožek nebo si vybrat z jejich obsáhlé nabídky. Mají jak barevné ponožky tak i jednobarevné nebo také kotníkové. Přijdou Vám v super balení, kde si o jejich značce můžete přečíst další informace. 



Vybrala jsem si tyto černé vysoké ponožky s potiskem origami holubice. Většina je bílé barvy, některé jsou světle modré. Za ně se určitě nemusíte stydět, že vám koukají z bot. 


Pak tady mám nízké kotníkové černé ponožky, které nesmí chybět v žádném šatníku. Když zrovna máte chuť na holé kotníky, tak pro to jsou tyhle ponožky to pravé. Zdobí je pouze nápis, který hrdě říká, kde jste si ponožky pořídili. 😀


A poslední mám tyto barevné ponožky s motivy kapek deště. Skládají se z růžové, fialové a tmavě fialové barvy. Mají je tam ještě v jiném barevném provedení, tak určitě mrkněte. 


To by bylo ode mě všechno. Doufám, že se vám můj dnešní článek líbil. Mrkněte na jejich e-shop, určitě si nějaké ponožky vyberete. 
S láskou Karolína💋

1 komentář: