pátek 19. září 2014

HAUL ANGLIE

A-ahoj, dnešní článek bude HAUL z Londýna. Není toho moc, nevím nějak jsem čekala víc a jediný obchod kde jsme nakupovali byl Primark. Takže všechny věci jsou z Primarku. Navíc jsem musela mít omezený počet věcí ke koupení aby se nám to vešlo do kufru. Chceme si s mamkou ještě něco objednávat ze stránky Dresslink. Takže až to přijde tak udělám unboxing. Tak můžeme jít na Haul.
První věc co jsme koupili hnedka ve čtvrtek jsou boty. Jsou to baleríny s takovým asijským vzorem. Hned na první pohled se mi strašně líbili takže jsem je musela mít.

Další věc ze čtvrtka jsou tyhle brýle. Nejsou dioptrické, ale vždycky se mi to líbilo a myslím ze mi i sluší- Narciska:D. Nee prostě jsem je taky musela mít.

Třetí věc, která je také ze čtvrtka je tenhle balzám na rty Baby lips. Asi všichni znáte. Já mám v odstínu pink punch. Je krásně pigmentovaný takže super. Rozhodně doporučuji. A ještě něco krásně, ale fakt krásně voní!
Čtvrtá věc, která byla koupena ve čtvrtek je tohle tílko. Má to takové ty provyslé rukávy co se teď hodně nosí s těmi pásy přes podprsenku. Nemám co bych ještě k němu řekla jen že je taky boží jako ostatní věci. 
 Další věci jsou už z Primarku z Oxford Street. První je tohle krajkované tričko s límečkem. Je strašně boží! Je to celý krajkovaný a pod krajkou není žádná látka takže vám je vidět podprsenka. Ale já jsem chytrá a budu ho nosit s tím pásem co se nosí do tílek, aby vám nebyla vidět podprsenka. A taky je spíš takový elegantní takže to není na nošení do školy, ale spíš až půjdeme se školou do divadla nebo tak. 

 Druhá věc je mikina. zase s krajkou. Je taková hodně volná takže i dost pohodlná. A mě je i trochu větší což mi vyhovuje. A je fakt krásná!

 Na další věc jsme narazili až když jsme chtěli jít zaplatit. A je to tričko s nápisem 'Okay?' 'Okay'. To tričko je úplně boží a má strašně příjemný materiál. A asi nemusím odůvodňovat nápis. Myslím že všichni znají film TFIOS. A já jsem jeho milovník takže jsem to tričko musela mít!

 Vlastně poslední věc co jsem si koupila na Oxford Street jsou tyhle šaty. Na fotce a na ramínku vypadají tak jako nic moc, ale pak když je to na živo a na postavě tak jsou strašně boží. Nosím je s legínama, protože už není takový teplo jako v létě a někdy pod to černý tričko. Nejvíc se mi líbí ten střih a vzor.

 A úplně poslední věc z tohohle článku kterou jsem vlastně dostala od sestřenčinýho přítele je tenhle batoh. Je to takový ten styl co se teď hodně nosí. Je růžový se sovičkami. A úplně cute! Jsem z něho strašně nadšená!
 Tak to by bylo za dnešní článek všechno. Doufám, že se vám věci nakoupené v Londýně líbili. Napište mi do komentářů co se vám nejvíc líbilo.

 Pac a pusu Caroline

2 komentáře: