sobota 13. září 2014

LONDON♥

A-ahoj, jsem moc ráda že vás můžu přivítat u mého dalšího článku, protože s náma letadlo nespadlo. Jak už všichni asi víte tak jsme se 4. září s mamkou vydali do Londýna. A dnešní článek budou fotky z něj. Chtěla bych to pojmout jen jako představení míst kde jsme byli a nějaký moc dlouhý slohovky bych vynechala. A to proto že nemám nějak moc ještě. Jak jsem nebyla ve škole tak ještě pořád se dostávám zase do toho období školy. Ale teď už k Lonýnu. Londýn je fakt krásné město! Byla jsem z toho všeho strašně nadšená! Navštívili jsme museum madame Tussauds, Hyde Park, Piccadilly Circus, London eye, Big Ben, Tower of London, Buckinghams palace, Tower bridge, Oxford street a mnoho dalších památek a míst. Bylo to fakt super! Nejvíc jsem si užila asi Madame Tussaunds a London eye. Ten výhled z London eye je opravdu krásný! Na Oxford street jsem docela nakupovala a takže se chystám udělat Haul. Takže určitě vám ukážu co jsem si celkově koupila. Jsem z toho nadšená! Omg pořád nemůžu uvěřit že jsem tam byla!! Chvíli mě to asi potrvá no. Teď bych vám ráda sem dala nějaké fotky. Nejsou všechny protože by mi trvalo aspoň celý den než bych to sem naskládala v pořadí co chci. Proto jich je jen pár. Kdyby jste chtěli vidět všechny napište mi třeba na fb a já vám je pošlu! 

 ČTVRTEK:

PÁTEK:






SOBOTA:







NEDĚLE:





PONDĚLÍ:

Tak doufám že se vám článek aspoň trochu líbil. Omlouvám se že tu není moc psaní, ale opravdu nestíhám. Doufám že se máte všichni fajn i po začátku školního roku!

Pac a pusu Caroline





5 komentářů:

  1. Už to jsou 3 roky co jsem tam byla a pořád tomu nemůžu uvěřit:O :) ..super fotky hlavně ty s figurínama :D :) (y) Nikola :)

    OdpovědětVymazat
  2. No závidím :D Sice jsem tam byla, ale hned bych tam chtěla zase :) A ten výhled z London Eye . máš pravdu, nádhera.. Ááh.. Chci tam zpátky!!

    OdpovědětVymazat
  3. krásný fotky:)) taky bych tam hned jela :D:)

    OdpovědětVymazat