pondělí 14. března 2016

CO JSEM DOSTALA K NAROZENINÁM

A-ahoj, protože jsem měla 2. března narozeniny, tak dnešní článek bude co jsem dostala k narozeninám. Není toho moc, ale tak většinou jsem dostala peníze, za  který si něco koupím a i nějaké ty sladkosti. Hoodně sladkostí! Tak jdeme na to!
Jako první tady mám lístek na Jamrock. Na Jamrocku jsme byli s přítelem už minulý rok, takže jsem ráda, že jsem ho od mamky dostala. Od mamky jsem dostala ještě krásný žlutý svetr, který vám určitě ukážu v Haulu. 


Dál jsem dostala od bráchy tuhle krásnou rtěnku od Avonu. Je to taková ta klasická krásná červená. Ta i v mé zásobě rtěnek chyběla. Plus jsem ještě dostala tyhle náušnice. Myslím, že je všichni znáte. Teď je nosí skoro všichni. Já je mám v klasicky bílé barvě.


Jako další jsem dostala sadu na vlasy od Avonu. Byl tam šampon, balzám a suchý šampon. Všechno se mi určitě bude hodit. Hlavně ten suchý šampon určitě využiji.



Jako předposlední věc jsem dostala od přítele kryt na můj nový telefon. Telefon jsem si koupila sama sobě k narozeninám. Mám teda iPhone 5S. Ten obal mi od přítele udělal velkou radost. Moc se mi líbí a telefon dobře chrání.


A jako poslední tady mám nealkoholické šampaňské. To jsem ještě neochutnala, ale určitě to bude moc dobrý.  Těším se, až ho ochutnám.


Tak to byl dnešní článek. Doufám, že se vám líbil. Já mám ze všech dárku velkou radost a ještě jednou chci poděkovat všem, co mi dali dárek a nebo i jen popřáli.

Pac a pusu Caroline

4 komentáře: