čtvrtek 17. března 2016

MOJE SBÍRKA RTĚNEK

A-ahoj, dnešní článek bude o mé sbírce rtěnek. Na můj vkus je jich docela hodně. Ukážu vám i moji historicky první rtěnku, kterou jsem si pořídila asi před 3 roky v Německu. Tak jdeme na to!


Toto je ona! Moje první rtěnka. Je od značky Catrice v odstínu 250. Docela by mne zajímalo, jestli tenhle odstín ještě prodávají. Já v mém okolí Catrice v obchodě nikde nemám, takže vůbec nevím. Každopádně jsem s ní byla spokojená. Teď už ji vůbec nepoužívám.


 Toto je moje druhá rtěnka. Vím, že jsem ji dostala od bývalé spolužačky k Vánocům Tímto zdravím Adélku!! Je od Avonu v odstínu 'Pink Kiss'. Tu jsem taky dost používala a měla jsem ji hodně ráda.


 Jako další tady mám rtěnku, kterou jsem též dostala od své kamarádky k Vánocům.Mám pocit, že to byly ty stejné Vánoce. Tímto zase zdravím svoji kamarádku Péťu!! Je od značky Rimmel London v odstínu 60. Tuhle rtěnku nosím někdy i teď, protože má opravdu krásný odstín.


Dál tady mám rtěnku, kterou jsem si koupila někde ve výprodeji v Tetě. Byla fakt levná, myslím, že tak kolem 30 Kč mohla stát. Je od značky Astor v odstínu 005. Nosím ji hodně na jaře.


 A mám tu první rtěnku, kterou jsem si pořídila ve spolupráci. Je to rtěnka od Makeup Revolution v odstínu 'Nude'. Nosím ji vždycky, když nevím, jakou rtěnku si dát. Je fakt super. Najdete ji na notino.cz. Mají tam plno jiných odstínů, takže tam určitě mrkněte.


Mám tu další rtěnku. Tu nosím hodně často, protože není nijak moc výrazná. Je od Rimmel London v odstínu 106. A je z té řady od Kate. Také ji najdete na notino.cz a mnoha jinými odstíny.


 První z mých dražších rtěnek je tahle krásná od Macu. Je v odstínu Snob. Tu úplně zbožňuju. Nádherný odstín a nádherně drží na rtech. Za mě prostě bomba! Opět na notino.cz.


Dál tady mám trochu jiný druh rtěnky, ale za mě se to dá počítat mezi rtěnky. Je to rtěnka, která nejvíc drží prostě! Mě nešla ani odlíčit normální odličovačem. Je od Dermacolu v odstínu 04. Je fakt super. Najdete ji na notino.cz.


 A jako poslední tady mám dvě máslíčka na rty. Jsou obě od Astor. Odstíny bohužel nevím. Tohle používám na každodenní nošení. Jen to ty rty trochu oživí a je hotovo. Žádná piplačka. Za mě tak moc super! Kdyby jste měli zájem taky obě máslíčka najdete na  notino.cz


Tak to by byl dnešní článek. Já doufám, že se vám líbil. Snad jste se i třeba inspirovali a nějakou z těchto rtěnek si koupíte.

Pac a pusu Caroline

3 komentáře: