čtvrtek 18. srpna 2016

DOVOLENÁ #2 2016

A-ahoj, dnešní článek bude o dovolené s mým přítelem. Byli jsme v Sedmihorkách, což je v Českém Ráji, od 1. do 4.8. Tak jdeme na to!


1.8. jsme se po příjezdu byli přihlásit na recepci, koukli jsme se po kempu co a kde je a prošli se na molo, kde jsme udělali tyhle super fotky. Byla tam nádherná písečná pláž, ke které jsme nemuseli daleko chodit.






2.8. jsme si odpoledne udělali výlet do Liberce. Podívali jsme se do obchodního centra Plaza a stavili se na výborném kebabu. Když jsme šli směrem kebab, tak jsme šli přes náměstí s nádhernou radnicí. Je opravdu velká a moc krásná.



3.8. jsme si udělali výlet na Trosky. Autem jsme dojeli do Ktové a pak už jsme šli pěšky. Byl to krásný výlet a nahoře ještě hezčí výhled. Určitě doporučuji navštívit.




Tak to by bylo představení naší první společné dovolené. Byli jste někdy někdo v Českém Ráji? Jak se vám tam líbilo? Já jsem si to maximálně užila!

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahooj, my jsme byli s našima taky v Sedmihorkách a už podruhé, je to tam super. Napsala jsem taky malý fotočlánek o tom, co jsme letos stihli :)) http://prikrylovatereza.blogspot.cz/2016/07/ukazu-ti-cestu-ceskym-rajem.html?m=1 a na rybníku v kempu jsem udělala super fotky se ségrou, pláž vážně.paráda http://prikrylovatereza.blogspot.cz/2016/07/s-gabcou-ve-vode.html?m=1 :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahooj, my jsme byli s našima taky v Sedmihorkách a už podruhé, je to tam super. Napsala jsem taky malý fotočlánek o tom, co jsme letos stihli :)) http://prikrylovatereza.blogspot.cz/2016/07/ukazu-ti-cestu-ceskym-rajem.html?m=1 a na rybníku v kempu jsem udělala super fotky se ségrou, pláž vážně.paráda http://prikrylovatereza.blogspot.cz/2016/07/s-gabcou-ve-vode.html?m=1 :))

    OdpovědětVymazat