sobota 19. listopadu 2016

OCTOBER

A-ahoj, dnešní článek budou oblíbenci. U psaní tohoto článku, si vždycky uvědomím, jak to všechno hrozně utíká, protože tady je nový měsíc. No je to hrozný. Za chvíli Vánoce a já nemám ještě ani vymyšlené dárky, natož koupené. Jak jste na tom vy? 


9.10. jsme byli s mojí kamarádkou jen tak si sednout do baru. Dali jsme si vínko a jen tak seděli a povídali si o životě a co je nového. Takové večery mám hrozně ráda. Je to takové uvolnění po dlouhém týdnu. Chodíte i vy si někdy za čas takhle s kamarádem/kamarádkou někam sednout?


Nehty: Protože začal podzim, tak jsem na říjen zvolila takovou tmavě fialovou barvu se třemi kamínky na prsteníčku. Mám na podzim tuhle barvu hrozně ráda. Krásně mi sedí do toho pochmurného počasí.


Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=hNBlfyYHu80

Oblečení: Za oblečení tady mám svetr. V minulých oblíbencích jsem vám psala, že mám svetry teď v oblibě všechny. Mým oblíbencem za říjen se stal tenhle tmavě žlutý. Mohli jste ho vidět  už v předešlých článcích. Teď se zase vrací období svetrů a já ho opět začala nosit. Opravdu se mi ta barva líbí, taková ta hořčicová. Líbí se i vám nebo máte jiný vkus na barvy?


Kosmetika: A za oblečení tady mám lesk na rty od značky Maybelline New York. Dostala jsem ho k narozeninám, což je už dlouho, ale pořádně jsem ho začala používat až teď. Používám ho na mojí nude rtěnku, na to se moc krásně hodí. Má opravdu super pigmentaci. Je v odstínu 630 Coffee kiss.


Tak to by byl dnešní článek. Já doufám, že se vám líbil. Jak jste si užívali prodloužený víkend?

Pac a pusu Caroline

1 komentář: