neděle 27. listopadu 2016

WINTER WISHLIST-NOTINO

A-ahoj, dnešní článek bude zimní/Vánoční wishlist ze stránky notino.cz. Jsou to hlavně kosmetické produkty. Tak jdeme na to!


Jako první tady mám tuhle velkou Yaknee candle. My jsme s bráchou koupili před rokem jednu tuhle svíčku mamce k narozeninám. Nádherně provoněla celý byt. Proto si jí chci pořídit také. Tentokrát s vůní Christmas Cookkie.


Dochází mi řasenka a tak mám v plánu si koupit tuto od Maybelline. Slyšela jsem o ní jenom samá pozitiva, tak snad bude dobrá. A hlavně se mi líbí její balení.


Jak asi už víte, tam jednu rtěnku od MAC už mám. Teď bych si chtěla koupit ještě jednu, ale matnou. Hrozně se mi líbí přesně tenhle odstín,co je na fotce. Jsem zvědavá, jestli bude stejně tak super, jako ta, kterou už mám.


Pak tu mám lesk na rty od značky NYX. Asi ho všichni znáte bych řekla, takže k němu nemám co dodat. Je velmi známý a já bych si jeden taky chtěla pořídit.


K té rtěnce od MACU, kterou si přeji, bohužel nemám žádnou konturku. Tak jsem si vybrala tuhle také od Maybelline. Je to přesně stejný odstín, jaký má ta rtěnka. Takže k sobě suprově sedí.


Došel mi můj parfém od Marc Jacobs, takže jsem hrozně smutná. Teď jsem narazila na jiný parfém. Je od Chloé. Chtěla ho hrozně mamka a mě se taky zalíbil. Takže si ho možná objednám.


A poslední věc tu mám koupelový balistik. Má Vánoční tématiku, což se mi líbí. Je od značky Bomb Cosmetics. Měla jsem už hodně těchto bomb, a jsou opravdu úžasné, takže kupuji znova!


To by byl dnešní článek. Já doufám, že se vám líbil a že si také třeba něco vyberete. Protože na mém blogu probíhá soutěž o poukaz na 700,- Kč, právě na tento eshop. Tak se běžte zúčastnit!

Pac a pusu Caroline

2 komentáře:

  1. Na yankee candle koukni na amazon, jsou tam levnější:) a NYX lesk na rty také vřele doporučuji:)

    OdpovědětVymazat