pondělí 15. ledna 2018

ZIMNÍ WISHLIST NOTINO

A-ahoj, dnešní článek bude po dlouhé době wishlist kosmetiky z notino.cz. Koukala jsem totiž, že tam mají spoustu novinek, takže jsem si tam něco vybrala.

Jako první tady mám vosk do aromalampy s vůní 'Home sweet home' od Yankee Candle. Mě na první pohled zaujal svým designem. Moc se mi líbí obrázek té domácí pohody. Hodně ho všude doporučují, tak bych ho chtěla také vyzkoušet. Nejradši bych si jich koupila milion, ale vybrala jsem pro začátek jenom tento. Plánuji jich vyzkoušet více, takže se vám potom ozvu s nějakým článkem, kde zrecenzuji všechny koupené vosky.


Pak tady mám štětec na pudr od značky Freedom. Ten můj stávající štětec už pomalu, ale jistě dosluhuje, tak jsem si vybrala nový. Od této značky mám už štětec na obočí a je moc super. Doufám tedy, že bude tak stejně super i ten na pudr. Líbí se mi jak má hodně dlouhých štětin. Ještě k tomu značka Freedom netestuje na zvířatech, takže to je super.


Další tady mám pěnu do koupele od Dermacol. Je s vůní antistresových hroznů a limetky. Já jsem z téhle sady měla už krém na ruce, sprchový gel a krém na tělo. Pamatuji si, že krásně voněla celá sada a když jsem viděla jejich pěnu do koupele, neváhala jsem. Miluju si udělat takový ten večer sama pro sebe ve vaně s bombou nebo právě pěnou. Teď jsem dostala od tety šumivou tabletu do koupele, tak jsem na ni zvědavá.


A nakonec zde mám dvě novinky. Nejprve vám ukážu nové pěnové mýdlo na ruce od Bath&Body Works. Je s vůní broskve. Znám jejich antibakteriální gely na ruce, ale o těchto mýdlech jsem ještě neslyšela. Mají různé vůně a i nějaké speciální edice. Já jsem si vybrala broskev, protože pro mě je broskev taková svěží. Mimo jiné obsahuje i kokosový olej.


A jako poslední tady mám nový rozjasňovač od theBalm.Od značky theBalm, jsem ještě nikdy nic neměla, i když si myslím, že už se někdy v mých wishlistech objevila. Moc ráda bych si od nich už konečně něco pořídila, tak třeba to bude tento rozjasňovač. Tento nový rozjasňovač můžete použít i jako zvýrazňovač nebo stíny.

Tak to by byl dnešní článek. Já doufám, že se vám líbili věci, které jsem vybrala. Určitě mi dejte vedět jaké produkty si plánujete koupit vy. 

Pac a pusu Caroline

4 komentáře:

  1. Yankee moc nedoporučuji. Jeden vosk koupíš a potom nebudeš moct přestat. Je to návykové, poznám z vlastní zkušenosti. :-D Začalo to jedním voskem a už mám doma pořádnou hromadu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Přímo tenhle vůni jsem dala mámě k Vánocům! Akorát, že ne přímo vosk, ale votivní svíčku, který si sama kupuju. Mně moc tahle ale nevoní, je na mě taková moc vánoční, řekla bych. Nejradši mám Aloe Vera, Pink Sand, Mango Peach Salsa a Mulberry & Fig Delight. Tohle jsou moje topky <3

    Karolína & Maličkosti ze života

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s předchozím komentářem od Martiny, sama mám doma 4 svíčky. :D Ale voní úžasně, jediná “nevýhoda” na nich je cena, ale za kvalitu se prostě musí platit. :) Jinak za sebe můžu doporučit vůni Christmas cookie, kterou jsem si v poslední době oblíbila.
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem v pátek nakoupila na jedné stránce 7ks vosků a votivek YC a 2 ks mýdlo na ruce ( 500ml) i s poštovným za cca 360 kaček. Jsou to stránky z UK a hned jak balíček přijde, udělám na blogu unboxing :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat