čtvrtek 28. srpna 2014

Oblíbené snídaně

A-ahoj, dnešní článek bude o mých snídaních. Asi si řeknete že je to úplná blbost, ale mě to přišel docela dobrý nápad když mi ten článek kamarádka doporučila. Tímto zdravím!:) K tomu ještě snídaně moje nejoblíbenější jídlo dne a vlastně i část dne. Prostě se ráno probudit zapnout si očko, nakrájet si ovoce a dát si do toho jogurt a cornflakes. Pak si sednout a vychutnat si prostě první jídlo dne! Nic si tak nevychutnávám jako snídani. nevím proč ale je to prostě tak.
První část mého článku je ta třeba jak si snídani dělám co si k ní dělám a tak. Takže jak jsem říkala ráno vstanu tak okolo 8 hodiny. Zapnu si na televizi očko. Snídani si dělám podle toho co zrovna doma máme. Někdy jsou to borůvky někdy nektarinky a takhle. Teď většinou doma máme jablka a nektarinky. Takže si nakrájím ovoce, dám do toho obyčejný bílý jogurt a přisypu trochu cornflakes. Je to fakt dobrý. Teď si to dělám vlastně každej den. Dál si k tomu naliji jen skleničku vody. Pozor teď i dodržuji pravidelný pitný režim podle aplikace na telefonu. Jmenuje se 'Pitný režim'. Myslela jsem že to nebudu dodržovat a jsem právě docela překvapená že to dodržuji. No ale teď zpátky ke snídaním. Většinou snídám teda venku na balkoně kde máme židličky a stoleček z ikei. Takže tam je prostě pohoda klídek. Další důvod proč miluju snídani. Všichni venku ještě spí takže tam mám fakt pohodu. Ne nebydlíme v paneláku jen sousedi jsou blízko a takže je slyšíme. Další snídaně co mám ráda tak je že si namažu rohlík nebo chleba nebo prostě nějaký pečivo třeba s marmeládou nebo s něčím. Ale k tomu si udělám teda kafe.
Tak to by bylo asi za moje snídaně všechno a teď se můžeme vrhnout na druhou část článku a to jsou fotky mých snídaní. Není jich moc, protože nejsem ten tip člověka co si fotí všechno jídlo. Fajn někdy ale teď ne.



Tak se dobře nasnídejte a já se s vámi loučím. Užívejte ještě poslední dny prázdnin.

Pac a pusu Caroline

4 komentáře:

  1. Taky miluju snídaně, moje nejoblíbenější jsou vafle s jahodama a čaj, ale když chci jíst zdravěji dám si nějaké ovoce s jogurtem a müsli :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby jsme měli vaflovac taky jim vafle ale bohužel nemáme:( .. :)

      Vymazat
  2. je super, ze takhle hezky dodrzujes snidane, ja to vetsinou nestiham, ale moc rada bych si taky udelala takovy ritual :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ja doufám že až začne škola tak to budu pořád stihat, ale radši si vstanu dřív než abych šla do skoly nenajedena:)

      Vymazat