úterý 19. srpna 2014

Novinky za 14 dní

A-ahoj, po asi 14 dnech vás vítám u mého dalšího článku. Ptáte se proč jsem dlouho nepsala? Nepsala jsem protože nebyl čas a ani nálada a prostě bez nálady se psát nedá. Byla jsem na dovolený, venku s holkama a spolužákama a takže proto nebyl čas. Téma dnečního článku budou nějaké novinky za posledních 14 dní co jsem článek nepsala. Hlavně to bude o dovolený kde jsem byla. Přihodím i pár fotek. Kdo sleduje můj instagram (blog_caroline) tak už nějaký fotky viděl. Tak můžeme jít na to:)
Začnu asi kde jsme na dovolený byli. Byli jsme na Máchově jezeře. Jeli jsme autem asi 3 hodiny. Camp kde jsme byli se jmenoval Borný. První den jak jsme přijeli tak jsme celý den vlastně spali, protože ta cesta byla opravdu únavná. Ubytovaní jsme byli v bungalovech skoro vedle vody. Když jsme se probudili tak jsme si udělali večeři a šli jsme koupit pohledy, které jsme další den napsali a poslali.




Další den jsme se překonali, protože nesvítilo moc sluníčko, a šli jsme do vody. Po nějaký chvilce ale sluníčko vykouklo a my si ten den opravdu užili. Voda byla docela teplá a čístá. Dál jsme šli na šlapadla. Pak jsme si zašli do pizzerie na pizzu. Dali jsme si hawai a takovou tu se všema druhy sýrů (už si napamatuju jak se jmenuje). Obě byli opravdu výborné. Pak když jsme dojedli tak jsme šli ještě do hospody, protože měli levnější pití a bylo to blíž. Tam jsme si s bráchou zahráli stolní fotbal dali si pár limonád a šli domů spát.






Třetí den jsme si ráno přivstali a jeli jsme parníkem na druhý břeh Máchova jezera. Tam měli čistší vodu a i nějaký aquapark, ale když jste chtěli se jen vykoupat tak jste si to museli zaplatit což je docela blbý no. Tam jsme se ještě prošli k Jarmilině skále. Hnedka potom jsme pluli zase parníčkem na náš břeh a zpátky do campu. když jsme dojeli tak jsme se naobědvali a šli zase do vody. Bylo docela zataženo, ale voda byla pořád teplá i když jsme ve vodě byli s bráchou jediný :D Good!(y). Strávili jsme tam celé odpoledne. Večer jsme si dali večeři a venku na lavičce před pokojem jsme až do setmění hráli karty. 

 Poslední den jsme museli pokoj vyklidit do 10 hodin ráno takže jsme vlastně nic nedělali jen jsme sbalili a odjeli. Odjížděli jsme právě asi kolem 10 hodiny a do Hradce jsme dojeli nějak kolem 12 hodiny. Stavili jsme se tam na nákupech. Haul dělat nebudu. Za prvé toho je fakt málo a za druhé to asi připojím k věcem z Anglie až přijedu. Byli to hodně věci do školy jako propisky, patelky, tužky a tak. Plánuju udělat něco jako 'Připraveni do školy?!' nebo tak něco. A pak až přijedu z Anglie tak bych ráda udělal i nějaké outfity do školy a tak.



 Taklže tohle by bylo celý za tenhle článek. Další článek můžete čekat už ve čtvrtek.

Pac a pusu Caroline

2 komentáře: