pátek 31. října 2014

RECENZE- MAYBELLINE NEW YORK A RIMMEL LONDON

A-ahoj:), dneska to bude po dlouhé době takový beauty článek. Bude to recenze na kosmetiku od Rimmel London a Maybelline New York. Tyto produkty používám každý den až na jednu vyjímku a jsou opravdu perfektní. Můžeme jít na to!
Začnu Rimmelem. Obecně tu kosmetiku od nich mám fakt ráda. Mají krásné obaly produktů a krásně se s nimi pracuje. Mám od nich 3 věci první a nejdéle používanou věci je BB cream.Dřív jsem ho používala každý den, ale teď na podzim mi stačí jenom korektor a pudr. Jsem s ním nadmíru spokojená, doporučuji! A mám ten úplně nejsvětlejší odstín- LIGHT.
Druhá věc je korektor Mach Perfection. Používám ho na kruhy pod očima. Divím se, že je opravdu zakryje, protože já mám vždycky velký kruhy pod očima. Takže nejen že rozjasní, ale i zakryje. Mám v odstínu 010 IVORY. A zapomněla jsem zmínit, že má opravdu krásný ,když to tak řeknu, štěteček na nanášení. Krásně se sním nanáší.
 Další a už poslední věc od Rimmel je vodě odolná řasenka Scandaleyes. Měla jsem ji na sobě jen párkrát a musím říct, že se opravdu nerozmazává při styku s vodou. Pořád drží jak má. Nedělá teda objem vůbec, ale kro by čekal nějaký objem od vodě odolné řasenky?!
Omlouvám se za nekvalitní fotku, ale nějak mi to nešlo vyfotit pořádně:/
 Teď už na Maybelline. Stejně jako s Rimmel jsem s kosmetikou opravdu spokojená. To stejné mají krásné provedení produktů a jsou dost kvalitní. Stejně jako u Rimmel mám od Maybelline 3 produkty a ke všemu 2 stejné, ale v jiném odstínu. Začnu asi krémovými stíny Color Tattoo 24HR. Jednu dobu byl takovej obrovskej boom že je museli mít všichni. Já nějak nepodlehla. Ale pak asi po roce jsem si je teda běžela koupit no. A musím říct že jsou fakt super. Když se jdu večer odličovat tak tam ještě jsou. Vážně nekecám! Takže asi už vím proč kvůli tomu takovej boom! Mám v odstínu 65- PINK GOLD a je to opravdu krásná taková třpytivá růžová. Fakt boží!

A teď na tu věc která je u nás v ČR jenom chvíli. Je to BABY LIPS woohou! Strašně mě štve, že když jsem byla v Londýně tak tady ještě nebyli a když jsem přiletěla už tady byli. Tak já si jeden koupila tam a jeden tady. V Londýně jsem koupila levněji!:D Taky stejně jako s Color Tattoo velikej boom boom. Mám dva jak jsem už říkala jeden s trochou růžové barvičky a druhý bezbarvý. S barvou je v odstínu PINK PUNCH. To tak neskutečně krásně voní!! jakože oba hezky voní ale tenhle sakra dobře voní! Ten bezbarvý je v odstínu MINT FRESH. Ten tak krásně osvěží ty rty že to ani není možný! Voní tak jako svěže .. jasně proto fresh že jo! Oba dva za tu cenu stojí a doporučuji!
Tak to by bylo všechno. Doufám, že se dnešní článek líbil. Bylo to zase něco jiného než předtím no takže mi třeba napište jestli by jste chtěli recenzí víc a na co. Tak jo, doufám že budete mé články číst nadále a..

Pac a pusu Caroline

4 komentáře: