čtvrtek 15. října 2015

FALL MUST HAVE

A-ahoj, dnešní článek jsou věci, které by vám neměli chybět v podzimním šatníku. Já jsem z těch věcí sestavila 4 outfity. Všechny tyto věci jsou z H&M.


První tu mám outfit, který se podle mě hodí možná na nějakou schůzku nebo na nějakou událost. Ta rtěnka je z eshopu notino.cz. Nejradši bych si koupila asi ten svetr a šálu a možná i tu kabelku. Teď na podzim se mi hrozně líbí kombinace tmavé rtěnky a klobouku. Do toho jsem se úplně zamilovala. A k tomu nějaké takové boty co jsou v koláži a tradá, jde se. Bohužel já měřím kolem 170 cm takže na podpatky moc nejsem, i když se mi podpatky hrozně líbí.


Dál tu mám takový pohodlný outfit. Jsou to vlastně boyfriend džíny a k tomu černobílá kostkovaná košile. Tu košili jsem si naprosto zamilovala a brousím si na ní v H&M zuby. A ještě k tomu je flanelová, která by vám ve skříni na 100% neměla na podzim chybět. Mě bohužel chybí, takže to musím napravit. V kombinaci s nízkými polobotkami a vakem na zádech je celý outfit fakt super. Určitě někam na kafe s kamarádkami, do školy a nebo na nějaký lazy day, kdy se vám nechce ani vylézt z postele.


Další tady mám taky jeden z těch línějších outfitů. Letos letí zase ponča. A já zase žádné nemám, musím napravit. I vy byste měli mít ve svém šatníku nějaké pončo. Já přemýšlím nad tím, že si místo ponča koupím velkou šálu. Vyjde to určitě levněji a dá se nosit i normálně jako šála, což pončo nemůžete. Zkombinovala jsem  ho s obyčejným bílým tričkem a džínami s vysokým pasem. Doplnila jsem to bordo kabelkou a boty na podpatku.


A poslední outfit je kombinovaný s vestičkou z myšičkoidního materiálu a riper jeans. Bohužel já si koupila taky jedny riped jeans, ale teď mi už je v nich docela zima, takže potřebuju další kalhoty. No zpět k outfitu. Přidala jsem k tomu černou prošívanou bundu s kožíškem, černobílou kabelkou a černými polobotkami. Tenhle outfit se hodí na takový ten pohodový den.

Tak, to by byl celý článek. Snad se vám líbil. Já jsem si s ním dala trochu práce, tak snad to oceníte. Byl to jen takový stručný článek.

Pac a pusu Caroline

2 komentáře: