úterý 6. října 2015

SEPTEMBER

A-ahoj, dnešní článek budou zase oblíbenci. Tentokrát je to za měsíc září. Září mi uteklo hrozně rychle. Fakt jako dost. Obecně září nebylo ve škole tak hektický jako teď, začátek října. Můj diář už se pomalu ale jistě plní všema písemkami a zkoušením. Tak snad to nějak přežiju a zvládnu.


9.-11.9. jsme s celým 1. ročníkem na adaptačním kurzu.Byli jsme ve Sněžném v Orlických horách. Bylo to moc fajn. Sice mi nepřijde, že jsme se nějak víc seznámili, ale bylo to jinak fajn.


19.9. byli 2 události. Ta první byla, že jsem s přítelem oslavili 7 měsíců. Hrozně to všechno utíká. Jelikož jsem na intru, tak se tolik nevídáme, takže jsem si ten den moc užila. Ta druhá událost je že mi začali taneční. Docela jsem se toho nejdřív bála, ale teď už je to v pohodě.


26.9. tu máme další taneční. To už bylo lepší než to první. Byla jsem víc jistější a všechno bylo obecně lepší.


Lak: Můj oblíbený lak z září nebyl žádný nový. Pořád jsem jen používala ten jeden, který jsem ukazovala v minulých oblíbencích. Takže nic nového.

Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=IdneKLhsWOQ 
             https://www.youtube.com/watch?v=H202k7KfZL0
https://www.youtube.com/watch?v=bMpFmHSgC4Q

Oblečení: Můj oblíbený kus oblečení uvidíte v Haulu, který vyjde ve čtvrtek. Máte se myslím na co těšit.

Jídlo: Moje nejoblíbenější jídlo za měsíc září je Sweet Chilli z Bageterie Boulevard. Byla to taková ta rychlovka, že když nebyla dobrá večeře, tak jsme si zašli do Bageterie a koupili si Sweet Chilli. Je to moje nejoblíbenější jídlo z týhle Bageterie.

Kosmetika: Z kosmetiky to je produkt, který mi přišel nedávno ze stránky notino.cz. Je to rtěnka od značky Rimmel London z kolekce Kate Moss v odstínu 106. Je to fakt hezká taková podzimní barva.



Tak, to by byl dnešní článek. Doufám, že se líbil. Možná se vám zdál takový odfláklý, ale já tu nemám moc čas a tak se snažím aspoň něco. Není čas ale nápadů mám teď hrozně moc.

Pac a pusu Caroline

4 komentáře:

  1. Ten odstín té rtěnky Kate si zapamatuji, protože se mi hrozně moc líbí ♥. Co se týká měsíce září - také mi neskutečně rychle utekl. :)
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem se tančních nejprve bála a teď mě to i docela baví... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rtěnka je super, mám je moc ráda ty od Kate :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Ta rtěnka je moc krásná! Miluju matný rtěnky! :) a ještě k tomu když je od Kate♥

    OdpovědětVymazat