neděle 29. listopadu 2015

BRANDNOOZ BOX-LISTOPAD

A-ahoj, a krásnou první adventní neděli. Dnes vám přináším recenzi na listopadový brandnooz box. Objednala jsem si předplatné na celý rok, takže se můžete každý měsíc těšit na recenze. Box jsem si objednala z důvodu, že jsem milovník jídla. Tohle je teda můj první brandnooz box a jsem z něj velmi nadšená. Tak můžeme jít na to, co jsem v boxu našla.






První na mě tady vykoukla Kofola s příchutí marcipánu. Od té doby co na ní mají reklamu v TV, tak jsem si jí chtěla koupit. Ještě že jsem si ji nekoupila. Musím říct, že mě velmi potěšila. Čekala jsem, že to nebude moc dobrý, ale nakonec mi docela chutná. Cena je 24,90 Kč. A má taky krásný obal se sovičkami. Určitě doporučuji!


Další věc co jsem v boxu našla je kojenecká voda od Rajec. Tohle bude vyhovovat spíše maminkám holčiček, protože je to roztomilé růžové balení. Mě se hrozně líbí ta velikost lahvičky. Má jenom 0,33 l, takže ji budu používat spíše na cesty nebo tak. Cena produktu je 9,90 Kč.


Dále tu mám 2 piva. Jedno je Březňák světlý ležák a druhé jsou Krušovice pšeničné. Tohle putovalo k mému taťkovi, který je milovník piv. Cena piv je Březňák 13,90 Kč a Krušovice 15,90 Kč. Krušovice mu docela chutnali a Březňák říkal, že je to prostě Březňák, takže si myslím, že mu taky chutnal. A tohle asi spíš využijí taťkové, nebo jiní milovníci piva.


Jako další jsem našla Krahulík snack wingy. Do toho jsem se vrhla hned jak jsem tu našla. Něco podobného jsme kupovali když jsem byla malá. Byly to takový malý klobásky a měli různé příchutě. A tohle mi to hrozně připomnělo. Bylo to fakt dobrý. Fakt tohle miluju. Jediný co mě mrzí je, že jsou tam jenom 3 a stojí to 29,90 Kč. Co si tak pamatuji, tak v tom o čem jsem mluvila, tak to byla taková mistička a byla jich tam hromada a stálo to stejně si myslím.


Dál tu mám Spak majonézu. V boxu jsem našla i recept na bramborový salát právě z této majonézy. Tak to možná doporučím mamce. Jinak jsem ji chutnala normálně samotnou a v porovnání s Helmans,kterou kupujeme, je chuť úplně jiná. Cena je 42,90 Kč což mám takový pocit, že je levnější než ta od Helmans. Takže určitě poputuje k mamce do kuchyně.


Co jsem dál našla v boxu je Meggle smetana do kávy. Tu jsem ochutnala i samotnou i v kávě a můžu říct, že je opravdu výborná. Fakt je super. Já si pamatuju, jak mamka kupovala takový ty malý mlíčka do kávy a já je potají kradla. Tak teďka budu upíjet tohle. Miluju to. Cena je 36,90 Kč.


Další věc je Knorr bohatý bujón. Tohle asi nijak neokomentuju. Jen tak, že to půjde k mamce do kuchyně. Ale tak bujóny se vždycky hodí. Cena je 33,90 Kč.


Jako další tu mám takovou hroznou mňaminu. Chocoland jsem sladká. Tohle je naprostá dobrota. Já jsem se do toho pustila hned jak jsem to v boxu našla. Mám ráda sójový suk a když tohle má ještě kakaovo- rumovou náplň, tak je to něco božskýho. Stojí 7,90 Kč. A tohle rozhodně doporučuju!


Dále tady mám 2 balíčky Marťánků gummi s Echinaceou. V jednom balíčku jsou 2 gumoví Marťánci. Já Marťánky jedla jako malá a měla jsem je moc ráda. Ale tohle mi moc nechutná. Jedno balení jsem dala i mladšímu bráškovi a tomu to taky nechutnalo. Takže pro mě nic moc no. Cena celého balení je 169 Kč, kde je 50 kusů.


Dál tu mám asi to nejlepší lízátko na světě. Miluju Chupa Chups, takže mi s tímhle lízátkem udělali radost. Já měla malinovo-vanilkovou příchuť. Maliny mám hrozně ráda, takže se suprově strefili. Cena je 7,90 Kč.


Jako další je tady od Dr. Oetker crema tiramisú. Já tiramisú mám hrozně ráda, takže tohle je něco pro mě. A nikde jsem to ještě neviděla, takže to je pro mě opravdu novinka. Těším se až to využiju a pochutnám si. Cena výrobku je 21,90 Kč.


Jako předposlední tu mám Pectol dropsy s vitamínem C. Já mám s příchutí pomeranče. Tohle se teď hodně hodí, protože je období bolestí v krku. Takže super. Cena je 18,90 Kč.


A jako poslední tu mám Maxi Vita horký nápoj. Já mám s příchutí černého bezu. Asi si ho vezmu na intr a tam si ho udělám, protože miluju čaje. Takže se na něj těším. Cena plného balení je 69,90 Kč.


Tak doufám, že se vám dnešní článek líbil. Znáte Brandnooz box? Objednali jste si ho někdy? Já si ho už teď oblíbila. Můžete si ho objednat na www.brandnooz.cz.

Pac a pusu Caroline

6 komentářů:

  1. Brandooz box znám, ale nad koupí zatím neuvažuji :) super článek..
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné článek.. já vždy jen okukuji články, ale box jsem si zatím nekoupila, a ani nevím jestli si ho koupím.. :(

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký článek, jediné co mě nepotěšilo je to, že jsem dostala chutě na ty dobroty v tom :)

    OdpovědětVymazat