pondělí 16. listopadu 2015

CESTOVÁNÍ

A-ahoj, dnešní článek bude o mě a cestování. Je to zase trochu jiný druh článku, než můžete u mě vidět, takže doufám, že vás to bude bavit.


Moje vysněné města/země, do kterých bych se chtěla podívat jsou:
1. JAPONSKO
Láká mě tam ta příroda a kultura. Lidé tam mohou být taky moc zajímaví, to mě taky láká. Pak ty jejich domy a jejich styl bydlení a žití. Dále i japonská móda tam je z fotek opravdu krásná. Japonské památky jsou taky moc krásné. Už dlouho je to můj sen se tam podívat. Tak snad se mi vyplní.


2. CALIFORNIA
Na Californii mě nejvíc přitahuje to teplo. Prostě skoro celý rok tam je krásně a teplo. Další důvod proč bych se tam chtěla podívat je ta krásná příroda. Jak to vidím u těch amerických youtuberek, úplně jim závidím, Je tam fakt nádherně. Takže snad se tam taky podívám. California dream! 


3. NIZOZEMSKO
Další je Nizozemsko, přesněji Amsterdam. Začalo mě přitahovat díky filmu "Hvězdy nám nepřály". Ráda bych si tam půjčila kolo a projela celý Amsterdam na kole. Hlavně bych jezdila přírodou. Přijde mi to jako hrozně romantické město. 


4. BRAZÍLIE
Brazílie mi přijde jako hrozně veselý stát. Je to asi hlavně kvůli tomu jejich karnevalu. Ráda bych tam jela právě v době toho karnevalu. Pak mě láká i ta socha Krista Vykupitele. Musí to tam být opravdu nádherný. 


5. FRANCIE
Pak je tu asi taková ta klasika. Eiffelova věž prostě nádhera. Hlavně bych ji chtěla vidět v noci jak svítí. Našla bych si hotel přímo s  výhledem na Eiffelovku. A chtěla bych vidět i Louvre. Určitě bych se tam chtěla jet podívat s přítelem. Takže na to se moc těším.


6. ITÁLIE
Tam bych chtěla vidět Šikmou věž v Pise a Koloseum. Tohle jsou dvě památky, který bych chtěla fakt vidět. Rozhodně to není nesplnitelný, protože Itálie není tak daleko, takže to se snad taky vydří.


7. AUSTRÁLIE
Ráda bych tam navštívila Sydney Opera House. A protože miluju klokany, tak bych šla i někam do přírody abych nějakého viděla. Takže tam bych se chtěla fakt podívat.


8. DUBAI
V Dubai bych asi žít nechtěla, ale chtěla bych vidět v noci, jak je tam všechno krásně osvětlený. A ani bych tam nechtěla strávit víc jak týden. Ten týden na procházení krásnými ulicemi bohatě stačí.


9. NEW YORK
A poslední je New York. Tam to musí být taky krásný v noci, ale i ve dne. Bavilo by mě koukat na ty všechny mrakodrapy a hlavně bych chtěla vidět Sochu svobody. Ani mě nestraší to, že je tam hodně lidí. Nevadí mi být někde kde je hodně lidí.


I když jsem už v Londýně byla, tak bych si chtěla zkusit tak aspoň na 4 měsíce žít. Plánuji to až budu na vysoké tak nějak o prázdninách. Sad se mi i tohle splní. 


A jako poslední je tady to, že nejvíc miluji cestování vlakem nebo letadlem. Vlakem jezdím vždycky na intr a z intru. Miluji to, protože si dám sluchátka a otevřu si nějakou knížku nebo učení. Je to jediný prostředek, ve kterém se mi nedělá špatně když čtu. A letadlo miluju z toho důvodu že vidím pod sebou tu nádheru. Je to fakt boží!

Tak to by byl celý článek. Doufám, že se vám tenhle článek líbil. Napište mi do komentářů, jakým prostředkem nejradši cestujete a kam byste se rádi podívali.

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. Já jsem celkem takový cestovatelský typ a hrozně ráda bych procestovala celý svět. :) Ale popravdě Japonsko mě ještě nenapadlo :O Mou vášní jsou severské země jako Finsko, Norsko či Švédsko.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Cestování taky miluju. Chtěla bych se podívat do Ameriky nebo do Paříže :) snad se nám to někdy splní!
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat