pondělí 1. února 2016

BRANDNOOZ BOX-LEDEN

A-ahoj, dneska tady pro vás má další článek s Brandnooz Box boxem. Tentokrát je to za měsíc leden. Tak jdeme na to!


Jako první z boxu na mě vykoukl Březňák. Já pivo nepiju, takže poputuje zase k taťkovi, jako při boxu za listopad. Omlouvám se. Cena je 11,90 Kč.


Jako další z alkoholických nápojů tady mám Rotkappchen Demi Sec. Začátkem března mám narozeniny, takže se to bude hodit. Určitě ochutnám a dám vám vědět. Já měla v boxu teda nějaké malé balení, které má jen 0,2 l, ale vy si můžete koupit balení 0,7 l za 139 Kč.


Pak tady mám jíšku. Je od Vitany a je to novinka, chlazená jíška. Nejsem moc velká kuchařka, takže to poputuje k mamce do kuchyně. V boxu jsem našla i recept na vinný přeliv na lososa, právě s touto jíškou. Takže to by mohla být dobrota. Cena: 29,90 Kč.


Dál tady mám Mento s příchutí Choco. Přišli mi dvoje. Jedny s karamelem a čokoládou a druhé s karamelem a bílou čokoládou. Na těch jsem si teda hned smlsla. Rozdělila jsem se samozřejmě s přítelem a s bráškou. Oběma moc chutnali, takže to můžu jedině doporučit. Cena za jedny: 19,90 Kč.


Jako další tady mám už nealkoholický nápoj. Je od značky Pure a je to jablečný džus. Já moc jablečné džusy nemusím, takže v tom nemám takové zalíbení. Ochutnala jsem ho a to mi stačí. Je to jako normální jablečný mošt, jestli znáte. Cena: 27,90 - 34,90 Kč.


Další co jsem si k boxu přikoupila za Noozie body byli tyhle brusinkové polomáčené Mysli na zdraví. Já jsem si ve skutečnosti vlastně přikoupila něco jiného, ale tohle bylo také dobré. Já jsem si kupovala oříškové do školy, takže tohle je změna. Cenu bohužel nevím.


Pak tady mám Ricolu s příchutí meduňky. Já jsem si tu chuť moc oblíbila. Ricola se teď v zimních měsících hodí. Všechny příchutě jsou moc dobré. Cena: 29,90 Kč.


Jako předposlední tady mám Mixitku. Znám Mixitky hlavně od holek z A Cup Of Style. Já jsem v boxu našla s příchutí třešní a mandlí.




Když to tak shrnu, tak se mi tenhle box moc líbil! Co vy? Líbí se vám lednový box? 

Pac a pusu Caroline

1 komentář: