čtvrtek 25. února 2016

FEBRUARY

A-ahoj, dneska tady máme nový článek. Já se omlouvám, že teď dlouho nebyl článek, ale nebyl čas a ani moc nálada. Bylo toho na mě teď nějak moc. Ale jsem zpátky! Takže se můžete těšit na nějaké nové články. Tak jdeme na ten dnešní. Budou to oblíbenci!


1.-5.2. jsme měli jarní prázdniny. Já jsem byla na brigádě v Říčkách v bufetu. Byla jsem za to moc ráda, protože jsem si aspoň vydělala nějaké peníze.
19.2. jsme s přítelem oslavili už rok vztahu. Hrozně rychle to uteklo. Nechápu, jak to mohlo tak rychle utéct. Tímto bych mu chtěla ještě naposledy poděkovat, že to se mnou vydržel a doufám, že to ještě dlouho vydrží.

Lak: Já jsem si přes únor vůbec nehty nelakovala. Protože jsem si je na začátku února ostříhala kvůli brigádě a nechala je chvíli být a odpočívat.

Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=C_3d6GntKbk
               https://www.youtube.com/watch?v=yjmp8CoZBIo

Oblečení: Za únor jsem nejvíc nosila kožíšek, který jsem dostala k Vánocům. Je moc teplý, takže mě v chladných dnech zahřál. Moc jsem si ho oblíbila.


Jídlo: Moje oblíbené jídlo byl citron. Ano citron. Já miluju citrony. Ať už jednom vodu s citronem nebo samotný citron. A teď jsem si ho ještě víc zamilovala.

Kosmetika: Za kosmetiku tady mám svůj krém od Mary Kay. Měl by být na akné a mě tedy na akné hodně pomohl. Používám ho každý den ráno i večer. Je fakt super. Určitě doporučuju.


Tak to by byl dnešní článek. Já doufám, že se vám líbil. Po dlouhé době se zase vracím zpátky s články vždy v pondělí a ve čtvrtek. Tak snad jste rádi.

Pac a pusu Caroline


4 komentáře:

  1. ešte nie je ani koniec februára ja stáole takéto články robím na konci alebo tak nejako :D .

    http://teenmumy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Únor konci za 4 dny :D není to jedno?:D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek, takový kožíšek jako si nosila, bych si chtěla koupit! A už se moc těším na jaro.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat