pondělí 18. dubna 2016

HAUL

A-ahoj, vítám vás u dalšího článku. Dneska to bude haul za poslední dobu. Myslím, že se mi toho tady nahromadilo dost. Tak pojďme na to! 
Ještě tady mám dva kusy oblečení, které jsem dostala k narozeninám. První je tenhle svetr z Reserved, který jsem dostala od mamky. Mohli jste ho vidět už i v mých oblíbencích. Byl zlevněný myslím že tak z 800 Kč na tak 350 Kč. A já jsem na něj koukala už dlouho. Takže jsem z něho nadšená. 


A druhý kousek je tohle tričko, které jsem dostala od tety. Je bílé s takovými černými kruhy. Je to takový dobrý nápad na tričko, které by šlo udělat i samo doma. To mi udělalo taky radost.



Pak už tady mám věci, které jsem si pořídila, když jsme byli s mamkou nakupovat. První tady mám tohle černé tričko s takovými bílými vlaštovkami z papíru. Je z New Yorkeru. Je hrozně super. Moc jsem si ho v poslední době oblíbila.


Dál tady mám tohle khaki tílko také z New Yorkeru. Stálo asi 90 Kč. Mě se hrozně líbilo pod ten žlutý svetr, který jsem dostala od mamky.


Pak takový trošku ještě zimní kousek je tenhle rolákový svetr. Také je z New Yorkeru. Byl ve slevě, takže mi bylo jedno, že už je skoro jaro, prostě jsem ho musela mít. Mě se totiž hrozně líbí věci s rolákem. A tenhle kousek je prostě boží. Vepředu je totiž kratší než vzadu. Je to můj nejoblíbenější kousek teď!


Pak tady mám dvě věci, které nosím do fitka. První je mikina, která je z Takko Fashion. Uvnitř ní má takový jemný kožíšek, takže mi v ní není zima, což je super. Druhé je tričko od New Balance. Potřebovala jsem totiž nějaké nové tričko právě do fitka. Mě se hrozně líbí!


Od New Balance mám i mé nové boty. Bohužel jsem nenašla hezčí fotku. Na bohu mají růžové ,N' a zezadu mají takový tmavě zelený pruh jinak jsou celé šedé. Jsou to prostě mé nové lásky. Nosím je teď skoro pořád. Určitě značku New Balance doporučuju!!


Jako další tady mám můj nejnovější kousek. Jsou to šaty z H&M z té kolekce H&M loves Coachella . Z té kolekce jsem nutně něco potřebovala. Nakonec zvítězili tyto šaty. Jsou úplně boží! Nejvíc se mi na nich líbí ty spadlá ramena. Určitě je v létě unosím.


Poslední věcí z oblečení tady je takhle Adidas kšiltovka. Hrozně jsem si jí zamilovala. Nosím ji pořád. Obzvlášť když mám 'Bad Hair Day' tak se hodí. Je opravdu boží!


Prvním zástupcem z kosmetiky tady mám kompaktní pudr od značky Dermacol. Já jsem ho měla už předtím, asi rok zpátky a teď jsem se k němu zase vrátila. Bohužel docela dost práší. To je jediný co na něm já můžu vytknout. Jinak krásně zmatní a zafixuje celou pleť. A ještě k tomu krásně voní! Já ho mám v odstínu 3, což je myslím druhý nejtmavší. Mám ho z eshopu notino.cz, ale najdete ho i v ostatních drogeriích.


A jako druhou a poslední věc z kosmetiky a i z tohoto celého haulu je make-up taky od značky Dermacol. Taky už jsem ho měla a nechce se mi zkoušet jiný. Vsázím už na něco, co mám vyzkoušené. Dokonale zakryje nedokonalosti a i hodně vydrží. Neřekla bych že 24 hodin, ale těch 12 možná jo. Já ho mám v odstínu číslo 2. Zase ho mám z notino.cz.


Tak to by byl dnešní článek. Já doufám, že se vám nějaké kousky oblečení líbili. Jak jste obnovili svůj jarní šatník vy? A jak jste zvládli přijímačky? 

Pac a pusu Caroline

8 komentářů: