úterý 18. října 2016

FALL TAG

A-ahoj, dnešní článek bude po dlouhé době tag. Bude to podzimní tag, protože nám začal podzim. Joo! Moje oblíbený roční období je tady! Tak pojďme na to! 


Jaký je tvůj oblíbený podzimní čaj?
Můj oblíbený podzimní čaj je tento od značky Lipton. Měla jsem ho jednou z Brandnooz boxu a od té doby ho doma kupujeme. Je s příchutí zázvoru a citronu. Jelikož vždy na podzim nastydnu, tak je pro mě nejlepší. Takže kdo má stejný problém jako já, tak doporučuju!


Jaká je tvoje oblíbená podzimní rtěnka?
Oblíbená rtěnka je tato dlouhotrvající od značky Dermacol. Mám ji už relativně dlouho, ale pořád jsem ji nespotřebovala. Je v odstínu číslo 4. Je krásně červená, trochu do fialova a opravdu vydrží.


Jaká je tvoje oblíbená podzimní dekorace?
Podzimní dekorace jsou  podzimní obrázky na nástěnku. Ráda si vždycky ozdobím nástěnku podle ročního období. Má to na mě takový příjemný vliv. A naladí mě to do atmosféry toho daného období.

Co máš na podzimu nejraději?
Nejraději na podzimu mám takový ten klid všude kolem, zbarvené listí a pochmurné počasí za oknem (ale jenom za oknem). Miluju si sednout na parapet s hrnkem kafe nebo čaje a pozorovat jak venku prší nebo padá listí.

Jaká je tvoje oblíbená podzimní sladkost?
Oblíbená podzimní sladkost je asi jablečný štrůdl nebo dýňový koláč. A teď jsem na to dostala chuť, takže si štrůdl asi o víkendu upeču. Joo :)

Jaké jsou tvoje oblíbené podzimní stíny na oči?
Oblíbené podzimní stíny na oči asi přímo nemám. Zastávám se takových těch klasických neutrálních světle hnědých a trochu třpytkatých. Možná na podzim používám i trochu bordo stíny, ale jinak nic speciálního.

Jaká je tvoje oblíbená podzimní tvářenka či barva tvářenek?
Oblíbená barva tvářenky je tmavě růžová. Plánuji si k Vánocům nadělit tvářenku od Nars. Takže na tu se moc těším. Chtěla bych je zase začít používat.

Jaká je tvoje oblíbená činnost na podzim?
Oblíbená činnost je právě to sezení v okně. Pak ještě ráda chodím na delší procházky s účelem se kochat tou barevnou přírodou.

Tak to by byl dnešní článek. Snad se vám líbil a nenudili jste se. Byl to jeden z takových odpočinkových článků. Ve čtvrtek se můžete těšit na recenzi. Nezapomeňte, že byl prodloužený termín (do 10.11.2016) giveaway, takže můžete ještě soutěžit!!

Pac a pusu Caroline

3 komentáře:

  1. Mam celkem rada tagy, je to takove,jak rikas, oddechove, ale i aktualni a pro me zkratka zabavne! :) Taky mam moc rada strudl, umim ho jiz od 6let!! :D A tu Dermacolku maj me dve kamaradky a opravdu drzi,takze me taky lakaji! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  2. Juj ten čaj som minule mala, ale rýchlo som ho minula... pila som ho snáď celé dni. :-D

    Pozývam ťa na môj blog, práve prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš. :)
    Blog By Weilynn

    OdpovědětVymazat