čtvrtek 8. prosince 2016

RECENZE- ŘASENKA MISS MANGA

A-ahoj, dnešní článek bude recenze na mojí oblíbenou řasenku od značky L'oréal Paris Miss Manga. Opravdu mě příjemně překvapila a tak jsem se rozhodla se s vámi  můj názor podělit. Teď před Vánocemi jí můžete třeba někomu nadělit pod stromeček.

Měla by: 

  • zaručovat maximální objem horních i dolních řas
  • nedrolit se a nesmazávat
  • držet tvar řas


Hodně lidí ji zkritizovalo, že prý tvoří na řasách žmolky. Nemohu nesouhlasit, protože mi párkrát žmolky udělala, ale já jsem to nějak vždy vymyslela a upravila, aby tam ty žmolky nebyly. Krásně řasy prodlouží. Mám po nich řasy jako mrkací panenka. To musím opravdu pochválit, protože je to fakt super! Objem tvoří. Řekla bych že ano. Jmenuje se i Mega Volume, takže ten objem tam opravdu je. Nemaže se a ani se nedrolí. Jedině se mi trochu mažou dolní řasy, ale to mě se děje u každé řasenky. Drží přesně ten tvar, který na těch řasách vyčarujete. Vydrží hodně dlouho. Vždy, když se jdu odlíčit, tak to nějakou dobu trvá, protože na řasách drží jako čert.


Mě se hrozně zalíbilo to její balení. Kombinace černé a světlé růžové je prostě krásná. Vždycky ji už z mé kosmetické taštičky vidím zřetelně, kvůli jejímu růžovému balení. Někomu to může možná přijít hodně barbínovské, ale mě se to opravdu moc líbí!
Když to tak nějak shrnu, tak ji doporučuji. Musíte mít s ní trochu trpělivosti, aby jste vytvořili ten správný tvar a neměli v tom žmolky. Mě to nevadí a jsem s ní maximálně spokojená. Myslím si, že by nějaké dívce pod vánočním stromečkem mohla udělat radost.
Tak to by byl dnešní článek. Já doufám, že jste se dozvěděli něco nového o této řasence nebo si jí i vy pořídíte na stránkách notino.cz.

Pac a pusu Caroline

1 komentář: