pondělí 12. prosince 2016

VÁNOČNÍ DEKORACE

A-ahoj, dnešní článek bude o vánočních dekoracích. Původně jsem chtěla vyfotit dekorace, co mám v pokoji já, ale nějak jsem na to zapomněla, tak jsem se inspirovala na weheartit.com. Sepíši vám tady pár věcí, které by neměli chybět ani ve vašem vánočním pokoji. 

  • Světýlka
Mým základem v pokoji jsou světýlka kolem zrcadla a pak na okně. To mě nejvíce naladí na tu vánoční atmosféru a i sousedi vědí, že už jsou tu Vánoce. Mám je zapnuté i přes noc, což mi nevadí, ale vím, že někomu to vadit může a na noc si je vypíná.


  • Svíčky

Aby mi pokoj krásně voněl, tak na to používám svíčky. Ať to jsou čajové nebo přímo ve sklenici jako Yankee Candle. Nejvíc mě mrzí, že na intru nemohu mít žádné svíčky. Já jsem na nich docela závislá, takže s tím docela bojuji. Achjo! :(


  • Candy cane
Viděla jsem každoročně u amerických youtuberek, že si vždycky na Vánoce dali tyhle candy canes do skleničky a na stůl. Tak jsem si je letos taky koupila. A vůbec tyhle blbůstky na stůl se mi hrozně líbí. Včera jsme byli s přítelem v Pepcu a já se tam mohla počůrat z toho, co tam měli malých dekorací na stůl. No těším se až budu mít svůj dům a budu moct tyhle všechny blbosti koupit a naskládat všude možně po domě.

  •  Obrazy
Vždycky na Vánoce vyměním svůj jediný malý obraz za nějaký s vánoční tématikou. Minulý rok jsem si tam dala i třeba kousek vánočního balícího papíru a vypadalo to moc dobře. Takže takový malý tip.

  •  Ozdobené větvičky
Na stole mi taky nesmí chybět jehličnaté větvičky. Letos jsem je nechala holé, ale minulý rok jsem si na mě pověsila malé ozdoby. Působí to pak jako malý vánoční stromeček.


Tak to by byl dnešní článek. Doufám, že se vám líbil a že jste se i třeba inspirovali. A jak vypadá váš vánoční pokoj?

Pac a pusu Caroline

2 komentáře:

  1. Ty lízátka si každý rok kupuju v Nanu nana a jsou báječný. Vždy ale jen na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vánoce a smích jdou ruku v ruce, a co takhle přinést více radosti pomocí zajímavých dárků? Zkuste humorné nálepky na dárků s vtipy, které rozesmějí už předtím, než se dárky rozbalí. Vtipné nejen dodají veselejší nádech svátků, ale také dárky smíchy, že vaše Vánoce budou plné a radosti pro všechny kolem vás.

    OdpovědětVymazat