pondělí 16. října 2017

RECENZE-MAKEUP MATCH PERFECTION

A-ahoj, dneska tady mám recenzi na Makeup Match Perfection od značky Rimmel London. Už ho nějakou dobu používám, takže jsem si na něho udělala nějaký názor.
Tento makeup jsem používala celé léto a ještě teď ho používám. Z fotky je vidět, že ho používám opravdu každý den a je skoro prázdný. Na léto jsem vybrala tmavší odstín, což je 200 soft beige. Hledala jsem nějaký makeup, který bude hydratační, lehký a bude aspoň trochu krycí. Nechtěla jsem zatěžovat tvou pleť. Takže když jsem všechno tohle dala do požadavků na stránce notino.cz, tak jsem našla právě tento od Rimmel London. Od Rimmelu ze stejné kolekce jsem měla korektor, který byl opravdu super, takže jsem si řekla proč nezkusit i makeup.


Krásně pleť sjednotí a hydratuje ji. Když ho zafixuji pudrem, tak vydrží celý den. Ještě když se večer odličuji, tak moje pleť vypadá sjednoceně. Na léto bylo moc super, že obsahuje faktor SPF 20, který chrání pleť proti UV záření. Není to nejvíce krycí makeup, ale střední krytí poskytne a to mi velice vyhovuje. Nevypadáte totiž ani jako kdyby jste na sobě měli masku a ani jako kdyby jste na sobě neměli nic a všechny nedokonalosti byly vidět. Je to právě ta zlatá střední cesta. Obsahuje lecitin, který podporuje pronikání aktivních látek do pleti a glycerín, který zvlhčuje pleť a zabraňuje jejímu vysušování. Tyhle dvě složky plní tu nejvyšší funkci. Je to makeup pro všechny typy pleti a má opravdu velkou škálu odstínů, takže si vybere každá ten svůj ideální. Má super dávkovací pumpičku, takže si každý najde svoje ideální množství. Žádné negativní vlastnosti jsem u něho nenašla, je prostě super. Určitě doporučuji všem!
Tak to by byl dnešní článek. Doufám, že se vám líbil a že ho třeba taky vyzkoušíte a nebo už ho znáte. Dejte mi určitě vědět do komentúřů. Nezapoměňte že se stále můžete zúčastnit soutěže o super balzámy na rty. ZDE!

Pac a pusu Caroline

1 komentář:

  1. Já se make-upu strašně bojím. Vůbec se nemaluji a nepoužívám právě ani make-up. Mám strašně strach, že půjde vidět, že si ho nanesu špatně. Mám radši když ráno vstanu a nemusím se sebou nic dělat :)

    OdpovědětVymazat