neděle 29. listopadu 2020

LISTOPAD

A-ahoj, jelikož už v úterý bude prvního prosince, tak mám pro vás shrnutí listopadu. To je neskutečný jak to utíká! Za chvíli už budou Vánoce. Těšíte se? 

Po náročném říjnu na praxi jsem se rozhodla se sebou zase něco začít dělat. Začala jsem zase pravidelně cvičit, ale o tom jsem vám už psala v jednom z minulých článků. Tak snad mi to tentokrát vydrží. 😀



Vyrazila jsem i na výlet do Adršpašsko-teplických skal. Byla jsem tam naposledy před lety na nějakém školním výletě, myslím. Bylo to moc příjemné se procházet v přírodě mezi skalami na čerstvém vzduchu. I v této nelehké době jsem ráda, že jsou otevřená místa jako tato, kde můžete zrelaxovat svoje tělo a i duši. 

Samozřejmě nám začala i online výuka. Naštěstí jen od pondělí do středy, takže mám čas se začít i učit na nadcházející zkoušky. Nojo, už je to zase tady, začíná mi období zkoušek. Jak zvládáte toto období vy? 


A i já jsem už začala s vánoční výzdobou. Samozřejmě až v tomto posledním listopadovém týdnu. Chystám pro vás článek na vánoční téma, tak tam vám ukážu všechnu moji vánoční výzdobu. 


Doufám, že se vám dnešní článek líbil. Listopad pro mě nebyl nic moc záživný, ale to asi v tomto období pro nikoho. Už se ale nemůžu dočkat, až se všechno vrátí zpět do normálu. Co vy? Jak toto náročné období prožíváte?
S láskou Karolína💋

1 komentář:

  1. Online výuka u nás začíná být celkem vtipná, profesoři vymýšlejí vím čím dál podivnější úkoly a člověk na tom tráví víc a víc času. Vypadnout do přírody je určitě potřeba, člověk alespoň trošku vypadne z blázince 😊 Jsem zvědavá, jestli se na univerzitu ještě dostaneme, ale myslím, že ne.. Uvidíme 🙂
    Hodně štěstí ve škole a hlavně pevné zdraví

    OdpovědětVymazat