čtvrtek 1. září 2016

AUGUST

A-ahoj, je tu nový měsíc a tím je září. Bohužel jsou prázdniny už pryč a my musíme zase do školy. Achjo. Mám pocit, jako kdyby prázdniny trvaly asi jenom 14 dní. Snad jste si je aspoň užili. Já tedy na 1000%. 


1.- 4.8. jsme byli s přítelem na dovolené. Článek najdete zde.


31.8. jsme si s přítelem zašli na skvělý oběd. Bylo to super zakončení prázdnin, protože jsme ještě na konci prázdnin byli hodně na brigádě.


Lak: Tentokrát už jsem si nechala udělat opravdové gelové nehty. Tohle je taková hodně letní kombinace barev. Už se těším na nové. Tyhle mi ale pořád vyhovují.


Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=2Y6Nne8RvaA
https://www.youtube.com/watch?v=qaZ0oAh4evU
Oblečení: Za oblečení tady mám tyhle kraťasy. Jsou s vysokým pasem. Já jsem si je za srpen hrozně moc oblíbila. Tahala jsem je snad všude. Jsou totiž mega pohodlný. Mám je z Takko Fashion.


Jídlo: Za jídlo tady mám asi obyčejný chléb. My si pořídili teď domácí pekárnu, takže si chléb pečeme sami. Musím říct, že mi chutnali všechny. Nejradši mám ten s brusinkami.

Kosmetika: A  za kosmetiku tady mám tuhle řasenku od značky Loréal Paris. Je to ta Miss manga mega volume. Musím říct, že mě tedy hrozně moc vyhovuje a za srpen jsem si ji dost oblíbila.


Tak to by byl dnešní článek. Já doufám, že se vám líbil. Snad jste nový školní rok odstartovali dobře a s klidem v duši. Díky bohu, že zítra je už pátek a já jedu z intru domů. Tak zase v pondělí ....

Pac a pusu Caroline

2 komentáře:

  1. Taky jsem šťastnou majitelkou takovýchto kraťásků a nemůžu si vynachválit :3.

    gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat