pondělí 21. dubna 2014

Focení

A-ahoj:), dnešní článek bude o tom jak ja fotim, na co fotim a tak. Nejsem nějaký profesionál ale strašně mě to baví. A ještě víc mě baví ty fotky upravovat. Nemam nějaký program kde bych to upravovala jen prostě v mobilu tam to nějak dám do nějakých efektů, protože se mi to zdá hezčí ta fotka po upravení. Fotím na svůj mobil. Což je HTC desire X. Není to úplně nejhorší kvalita ale není to zase tak hrozné. Navíc posuďte sami. Dám vám sem pár fotek které jsou už po upravení. Tyto fotky jsou focené v Liticích na chatě. Je tam opravdu krásná příroda. Některé obrázky mi příjdou trochu depresivní.


 Tahle fotka se mi moc nepovedla ale aspoň nějaká voda. Protože jinak tu je samá příroda protože to fotím nejradši.
  Jak jsem mluvila o depresivních obrázkách. Tím jsem myslela tento. Na fotce to tak nevypadalo, ale na živo to bylo dost strašidelný.

Tahle fotka se mi strašně líbí. Je to takový.. nevím jak bych to popsala. Prostě se mi to líbí. A když jsem na to místo přišla docela jsem se lekla toho krmelce.

Krmelec ještě z trochu menší vzdálenosti. Přišlo mi to strašidelný.

Byl tam takovej strom pokácenej větrem. Musela jsem to vyfotit. Bylo to divný mít nad hlavou něco co může kdykoliv spradnout.

Tohle bylo taky docela divný, když jste tam po tom šli. Asi tam byli velký vichřice.

 A tohle je takový jen informační obrázek. Byla jsem ráda že jsem to stihla vyfotit, protože pak začalo pršet.


Někdy když jedeme nekam na výlet nebo někam s rodinou fotím na Kodak. Není to žádnej Nikon nebo Kanon ale je to lepší než na mobil. Ten foťák je mamky. Já jsem asi k Vánocům 2010 dostala Casio, který má 10,1 mega pixels. Strašně dobře se mi s ním fotí a fotky z něho jsou i docela kvalitní.
Baví mě fotit a myslím ze bavit taky bude. Nejradši fotim krajinu. Osoby moc fotit neumim. Co si budeme nalhávat no. Takže když jdu třeba se psem tam mám sebou vždycky aspoň mobil abych mohla cokoliv vyfotit co se mi zalíbí. Stejně se mi nejvíc líbí fotit v dešti. Někdy i přemýšlím že bych šla na fotografickou školu, ale pak se s tím uživit by dalo asi trochu práce no. Takže moje přemýšlení padá. Ale co mám to jako koníček a to mi prozatím stačí.
Minulé prázdniny jsme se s kamarádkou právě že seznámili s jedním klukem co fotí. Takže jsme se domluvili že půjdeme ven a vezme sebou foťák. Samozřejmě že on má myslím že Nikon takže fotky byly docela o dost kvalitnější než ty moje. Což bylo pravděpodobné. A řeknu vám že i stat nebo prostě být modelem není taky vůbec lehké. Musite se správně natočit ke slunci a takové detaily aby fotka byla co nejlepší. On na upravování má samozřejmě nějaký 'supr čupr' program ale ja v tom nevidím rozdíl. Myslim že má ještě k tomu nějaký za který se platí a to mi příjde docela už zbytečné. Dám vám sem nejaké fotky co on fotil a kdyžtak i odkaz kde ho najdete.

Tuhle fotku jsem našla na jeho Facebooku. Dávat vám sem ho nebudu. Kdyby měl stránku tak bych vám jí sem dala, ale osobní Facebook nedám :-). 

 A tady jsem už já s tou kamarádkou. bylo zrovna docela krásně. Omluvte mě jak vypadám ale ještě jsem moc neuměla pozovat. BTW: Jsem ta vlevo.

Tak dnešní článek byl o focení. Napište mi jestli i vy tak fotíte jako já - amatérsky. A pro dnešek se s vámi loučím a omlouvám se že je to az takhle pozdě, ale nedostala jsem se dřív na počítač takže se omlouvam a..

Pac a pusu Caroline

6 komentářů:

  1. Taky strašně ráda fotím... jak jinak než také amatérsky na můj "super" mobil:D .. fajn článek (y) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky!!! Nechceš se navzájem sledovat??

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem nikdy nebyla tvoje BFF, nemusíš všechny fotky se mnou zveřejňovat. Stydím se za tebe.

    OdpovědětVymazat
  4. V tomhle článku jsem se ani jednou nezmínila že jsi byla moje 'BFF' a taky ten článek vůbec neni o tom jestli jsi byla někdy moje BFF

    OdpovědětVymazat