středa 4. listopadu 2015

DRUHÝ MĚSÍC NA INTRU

A-ahoj, dnešní článek bude další článek o intru. Snad se vám bude líbit jak ten minulý.
Druhý měsíc na intru byl už víc o učení. Bylo toho víc do školy, takže nebyl moc čas na nějaké akce s intrem. Ale pořád se něco pořádá. Máte někdo v plánu jít na intr? Popřípadě kam?
Intr a učení. Bála jsem se, že nebudu mít moc klid, a je to tady. Já se bohužel neumím učit s někým. Nejradši se učím sama a sama si to říkám a tak. Někdy si už lezeme na nervy, když si jedna říká třeba biologii a druhá první pomoc. Takže je to někdy těžký a jedna z nás musí zalíst někam jinam. Já většinou jdu jen na chodbu. Tam je totiž večer ticho a hrozně příjemný vzduch. Možná se tam učím radši než na pokoji. Pak někdy taky odpoledne chodíme do Cross Cafe. Dáme si dortík a děláme věci do školy. Například právě teď sedím v Crossu. Je tady taky taková fajn atmosféra a hlavně je tady volná wifina, zásuvky, lampičky a stoly k učení. Chodím sem i právě psát články, protože je to tady fakt pohodlnější než na intru. Hraje tady potichu i příjemná muzika. Problém ale je, že tady je vždycky hodně lidí. Ať sem jdeme kdykoliv tak tady je kupa lidí. A to mě někdy ruší. Potom tady je v nabídce i knihovna která je hned vedle. Tam jsem už zaregistrovaná a plánuju se tam j´ít taky někdy učit. Tam je totiž fakt ticho a klid.
Co se týče mého navazování vztahů, tak jsem se moc daleko neposunula od minule. Možná už jsem víc v klidu a nepřipadám si jako prvák, protože tak ani nevypadám (prý). Já už to tak nějak ignoruju, že jsem prvák, a jdu si za svým. Ignoruju zabijácký pohledy ostatních starších žáků školy a jedu si prostě svoje. I na intru to tak mám. Jsem jen já a můj chtíč udělat maturitu.
Ohledně školy, tak to jsem pořád spokojená. Na 1000% jsem si jistá, že se zdravotnictví budu věnovat i dál a chci v tom být dobrá. Dneska jsme třeba dělali na první pomoci prakticky resuscitaci. Fakt mě tenhle obor baví. Kromě teda češtiny a literatury. Nikdy jsem tyhle dva předměty neměla v lásce, ale teď je to ohromná nenávist. Je to docela blbý, protože je to maturitní předmět, ale snad se stane nějaký zázrak a mě to začne bavit. Prosím! Možná je to i tím, že naše učitelka na tyhle dva předměty mi taky moc nevyhovuje. Protože já sedím v první lavici (nejsem šprt, nebylo už jinde místo :D), tak ona vykládá jakoby až za mnou. Vykládá prostě zbytku třídy a první lavice prostě jako nic. Prostě mě tohle hrozně štve.
Snad vás tenhle krátký článek o mě na intru nenudil. Doufám, že to někdo využije a že se to někomu líbí. Teď se snažím psát články víc, takže snad budou vycházet ve středu a v sobotu. Budu se snažit.

Pac a pusu Caroline

2 komentáře:

  1. Jsem čtvrtým rokem na intru a co se týče učení tak naštěstí v pohodě, nikdy jsem nebyla nucena jít někam mimo pokoj, natož mimo intr, ale to je dost individuální :) Snad se ti pořád bude na intru líbit a češtinu si určitě oblíbíš! :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám že jo :) .. Já se radši učím někde mimo intr :)

      Vymazat