čtvrtek 19. května 2016

RECENZE - PARFÉM KILLER QUEEN

A-ahoj, dnešní článek bude recenze na můj parfém od Katy Perry, Killer Queen. Tak jdeme na to!



Tenhle parfém už mám opravdu dlouho. Myslím, že to může být tak půl roku. A až teď jsem ho vypotřebovala. Takže výdrž má určitě skvělou. To je jeden z největších plusů. Další co se mi na parfému líbí je jeho vzhled. Je to takový hodně originální vzhled. Jinde jsem takový podobný vzhled neviděla.Moc se mi líbí. Dá se dobře uchopit do ruky a je prostě super. Pak ta jeho krásná vůně. To je tak nádherná vůně. Opravdu nemám slov. Není ani moc silný a ani moc lehký. Je to tak něco mezi tím. Proto se hodí na večerní události i na každodenní vonění. A tím se dostáváme k tomu, že parfém voní opravdu celý večer. Já jsem ho hodně nosila do tanečních a tam mi jednou jeden spolutanečník řekl, že hezky voním a to bylo někdy už ke konci hodiny. Z toho tedy vyplývá, že vydrží opravdu hodně dlouho. Všem kdo tenhle parfém cítili se moc líbil. Řekla bych, že je parfém i hodně cenově dostupný, než třeba jako Channel, Marc Jacobs, Dior a další. Já mám 30 ml balení, za což byste zaplatili na notino.cz asi 347 Kč. Já jsem si ho tam také objednávala. Je k zakoupení i ve 100 ml, 50 ml a i 15 ml balení a pak i vzorečky. Určitě se dá zakoupit i v DM drogeriích nebo v nějakých parfumeriích. Prodávají se i v nějakých dárkových baleních, což si myslím je super.
Doporučila bych to asi holkám mého věku a nebo i ženám věku našich maminek. Může to být i dobrý dárek od kluka k výročí, narozeninám, svátku nebo Vánocům.
Kdyby někoho zajímalo složení vůně tak je to Hlava: švestka, lesní plody, bergamot Srdce: frangipani, karafiát, jasmín Základ: dřevo, pralinka, pačuli. 
Abych to nějak shrnula, tak vůně dlouho vydrží, krásně voní, je vhodná pro jakoukoliv příležitost, má krásný vzhled flakonu a jen tak se nevyplýtvá. Takže bych si jí být vámi hned někde koupila, protože je moc super! 
Kdyby vás zajímalo jaký parfém si pořizuji teď, tak to bude právě již zmiňovaný Marc Jacobs Daisy Dream. Hrozně se na něj těším, protože jsem měla jeho vzoreček. Na něj pak bude určitě také někdy recenze. 
Tak to by byl dnešní článek. Snad se vám zalíbil parfém a vy si ho půjdete hned objednat na notino.cz. Budu se na vás těšit u příštího článku. Jen nějak nemám žádné nápady na další články. Tak kdyby vy jste nějaké měli tak mi určitě napište do komentářů.

Pac a pusu Caroline

1 komentář: