čtvrtek 9. června 2016

HAUL

A-ahoj, dnešní článek bude haul. Bude to co jsem si koupila za poslední dobu. Mám tu nějakou kosmetiku, doplňky a oblečení. Začnu tou kosmetikou. Všechnu kosmetiku mám ze stránky notino.cz. Mají tam teď hodně slev, tak se tam běžte mrknout!

První tu mám tenhle nádhernej parfém od značky Marc Jacobs Daisy Dream. Já jsem se o něm už párkrát zmiňovala, že si ho koupím. A je tu! Je to naprostá láska. Myslím, že na něj udělám po nějaké době recenzi.


Pak tady mám tuhle řasenku na obočí. Je to Browdrama od značky Maybelline New York. Mám v odstínu medium brown. Je hrozně skvělej, mě moc vyhovuje tvar kartáčku. Možná by mi svědčil tmavší odstín, ale to se zase bojím, že budu mít obočí jak slimák, takže radši tenhle světlejší.


A poslední zástupcem z kosmetiky je tahle pleťová maska od značky Freeman. Já jsem ji už vyzkoušela a je super. Sice vypadáte trochu jako Shrek, ale funguje. Pleť po ní máte hebkou jako miminko. Určitě si ji pořídím znova.


První věc z oblečení je tenhle dlouhý černý kardigan. Mohli jste ho vidět v outfitech na festivaly. Na bocích má rozparky, takže to nevypadá jako župan. Asi se to nebude každému líbit, ale já jsem si ho zamilovala. Můžu ho nosit teď když ještě není takové vedro a pak na letní večery bude taky moc super. Jsem z něho moc nadšená. Je z H&M.


Pak tady mám tenhle crop top. Také jste ho mohli vidět v outfitech na festivaly. To šněrování ve výstřihu se mi hrozně moc líbí a je to teď hodně trendy. Myslím, že to obyčejné tričko tím nějak oživí. A je také z H&M. Omlouvám se, že je na fotce tak zmačkaný, ale den před tím jsem ho měla na sobě.


Dál tady mám tuhle košili ze stránky levnadamskamoda.cz. Když mi to přišlo tak jsem se trochu udivila. Je to totiž takový strašně zvláštní materiál. Ale teď si tak říkám, že když je to léto, tak je to super, protože je hrozně lehoučká. Sice když si to vezmu na sebe, tak je mi vidět všechno, ale to se nějak vylepší, že si pod to vezmu tílko a bude to supr! Takže za mě nakonec jo.


Jako další z téhle stránky tady mám tyhle rose gold hodinky. Já tedy nedám dopustit na moje starý Welingtonky, ale říkala jsem si proč nevyzkoušet nějaké obyčejnější a levnější. Jako kdybych neměla ty moje staré, tak je asi nosím, ale nějak se mi prostě víc líbí ty moje co mám. Ale určitě budou super do práce na léto, abych si nezničila ty moje.


Pak tady mám tyhle letí sandálky z CCC. Nikdy jsem neměla pohodlnější botky na léto. Ze všech jsem vždycky měla puchýře, ale z nich nemám. Jsou to naprostá bomba.


A jako poslední kus tady mám tyhle krásně letní šatičky z H&M. Měli výprodej, takže stály asi jen 300 Kč. Což je na tyhle šaty super. Budou se hodit někam k vodě nebo na nějaké ty letní večery. A hlavně mají krásný vzor.


Tak já doufám, že se vám dnešní článek líbil. A co jste si koupily vy za poslední dobu? Já jsem z těchto kousků moc nadšená.

Pac a pusu Caroline

4 komentáře:

  1. Super haul! Marc Jacobs Daisy Dream chci už hodně dlouho vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem nakupovala parfémy :-) A černý cardigan nemůžu sehnat.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí jak kosmetické novinky, tak boty i oblečení :)

    OdpovědětVymazat