neděle 27. září 2020

HAUL

A-ahoj, dneska tu pro Vás mám haul oblečení i kosmetiky. Tento typ článku jsem už dlouho nepsala, tak jdeme na to. 😊
Jako první tady mám bílou halenku z Reserved. Je dost over size, ale já žádný takový kousek v šatníku nemám, tak jsem si ji pořídila. Má vzadu černou vázanku a 3/4 rukáv. Je z takového slabšího materiálu, ale myslím, že bude fajn i do chladnějších dnů pod koženou bundu. 


Pak tu mám další bílý kousek. Je to halenka bez rukávů. Zepředu je na knoflíčky a pod nimi má i tkaničku, kde si halenku můžete stáhnout. Moc se mi tento styl líbí. Bohužel už na ní je teď ale zima. Mám jí z Elegance ze Žamberka.


Jako další tady mám teplákovou soupravu hnědé barvy. Skládá se z tepláků a topu. Ono to šlo docela špatně vyfotit. Ty kusy látky, jak visí na fotce dolů, tak se omotají dozadu kolem pasu a vznikne tak moc hezký top. Pokud bude zítra hezké počasí, chtěla bych Vám tento set nafotit někde venku, abyste viděli, jak vypadá na postavě. Je také z Elegance.


Dál tu mám černé tričko s krátký rukávem z Reserved. Má jen takový minimalistický potisk na prsou. Je také z Reserved. Takových obyčejných triček není nikdy dost a hodí se ke všemu. Navíc je tričko z biobavlny. 


A ještě jedno tričko s krátkým rukávem. Je také z Reserved. Tentokrát bílé s růžovým nápisem 'wine lover'. Což já jsem. 😀


A další tričko tady mám pro změnu černé se 3/4 rukávem. Je také z biobavlny a také z Reserved. 


A pro změnu už ne tričko, ale kardigan. Je takové žlutozelené barvy a je z moc příjemného materiálu. Už jsem ho měla jednou na sobě a je opravdu příjemný. Na podzim bude super! Je také z Reserved. 


No a poslední kousek oblečení tady mám černé šaty. Jsou s dlouhým rukávem a na nich jsou takové volány. Je to taková spíš dlouhá mikina, ale na postavě vypadají krásně. Mají i kapsy, cože je super a dole mají gumu. A jsou taktéž z Reserved. 


A teď začneme s tou kosmetickou částí. Všechny tyto produkty jsou z online obchodu notino.cz. Jako první tady mám vrchní lak na nehty. Je od značky Essie. Slyšela jsem o něm už od mnoha různých blogerek a youtuberek, že jsem ho musela taky vyzkoušet. Zatím jsem docela spokojená. 


Koupila jsem si k tomu i zrovna nějaký barevný lak. Toto je odstín 101 Lady Like. Je moc hezký. Takový světle hnědý, na podzim ideální. 


Pak jsem si pořídila novou houbičku na make-up, protože tu svou původní jsem už úplně oddělala. Tato je od značky BrushArt a jsem s ní spokojená. 


Jako další tady mám stíny na obočí od značky NYX. Toto je už moje druhé balení a musím říct, že jsem spokojená a můžu rozhodně doporučit.


A na dokonalou fixaci obočí používám tento gel na obočí od Maybelline. To už mám taky několikáté balení a jsem spokojená. 


Pak tady mám řasenku také od Maybelline. Jmenuje je Lash Sensational. Mám už druhé balení a myslím, že jsem konečně našla řasenku, kterou si budu kupovat pořád. 


A poslední tady mám pudr Stay Matte od značky Rimmel. S ním jsem také vždycky spokojená. 


 Tak to by bylo pro dnešek všechno. Já doufám, že se Vám článek líbil a že jste se třeba i inspirovali. Snad si užíváte příjemný podzim a prodloužený víkend. Mějte se krásně!

S láskou Karolína 💋

4 komentáře:

  1. To černé triko se srdíčky je super! Pěkný článek :)

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ten žlutozelený cardigan je naprosto úžasnej :) a stejně tak laky. Já včera ulovila jeden růžovo fialový a jsem z něj nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné oblečení. Tu řasenku s pudrem taky stále kupuji. Patří mezi moje oblíbené produkty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji moc za haul a za inspiraci, určitě také někam vyrazím hned po tom, co mi dorazí výplata :-D Zatím to musím řešit tak, že pokud se mi opravdu chce něco koupit, kupuji v různých sekáčích jako je třeba tento apod...

    OdpovědětVymazat