úterý 24. ledna 2017

BAG ESSENTIALS

A-ahoj, dnešní článek bude představení mých must have, které musím vždy nosit v kabelce a nikdy mi tam nesmí chybět. Mám tady 6 věcí, které by neměli asi chybět nikomu.


  • peněženka
V mé kabelce nikdy nesmí chybět peněženka. Bez ní bych byla asi úplně ztracená. Neměla bych peníze, občanku a ani městskou kartu. No, takže tu musím vždy sebou! Teď jsem dostala novu k Vánocům a je fakt pecková. Hází krásné odlesky do zlata. Je prostě boží.

  • sluchátka
Když jedu domů každý pátek z intru, tak je vždycky potřebuji. Hodí mě do takové pohody po tom týdnu. V pondělí ráno moc neposlouchám, protože se většinou učím do školy.


  • diář a zápisník
Taky mi v kabelce nesmí chybět můj diář a zápisník. Diář na zapisování různých datumů a zápisník na poznámky nebo na vytrhávání papírů. Taky jsem k Vánocům dostala nový diář a s ním jsem spokojená. Je to ten motivační od holek z ACOS. Asi všichni znáte.


  • antibakteriální gel
Vždycky před jídlem ho použiji a mám hned lepší pocit čistoty. Bude se to hodit pak třeba o prázdninách na dovolených a tak. Já mám tohohle prcka od Bath&BodyWorks, který voní krásně po kokosu.
  • krém na ruce
Teďka v zimě nikam nevyjdu bez dostatečně hydratujícího krému na ruce. Nesnáším, když mám ty ruce suchý. Takže jim dopřávám maximální péči. Teď používám tenhle od Dermacolu, který jsem dostala minulé Vánoce.
  • tělový osvěžující sprej
A poslední věc je tělový sprej. Tohle je spíš asi na léto, ale hodí se to i třeba když jsem po tělocviku. Prostě to využiji vždy. Teď mám tenhle od Avonu s mangem a granátovým jablkem.


Tak to by byl dnešní článek. Já doufám, že se vám líbil. Zase to bylo trochu něco jiného než obvykle. Právě neobvyklý články na mém blogu píšu asi nejraději.

Pac a pusu Caroline

2 komentáře:

  1. Super mne stačí v kabelke penazenka a v nej peniaze 😁 pekný článok

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý obsah. Samotné mi tedy v kabelce stačí peněženka, mobil a sluchátka, ale téměř vůbec nevycházím bez nějaké knížky. :)

    OdpovědětVymazat