čtvrtek 18. června 2015

HAUL

A-ahoj, dnešní článek bude zase Haul. Asi si říkáte že dělám Hauly docela dost často. Tak se chci zeptat jestli vás ještě Hauly ode mě baví. Já doufám, že baví, protože já je ráda píšu. Tentokrát to bude takový mišmaš z více kategorií, takže ne jen oblečení.
Takže, začneme kosmetikou, kterou jsem si objednala ze stránky parfums.cz. Objednala jsem si pro sebe 4 produkty. První je EOS. Asi všichni známe. Myslím, že je to asi ten nejproslavenější balzám na rty co znám. Já mám s příchutí granátového jablka a maliny. Plánuji recenzi, takže tam se určitě dozvíte zda má cenu do toho investovat. 


Další co tu mám je rtěnka od značky Makeup Revolution. Já mám v odstínu Nude. Cenová dostupnost je dost velká, takže od ní moc nečekám. Tak uvidíme. Byla bych ráda kdyby byla super, protože dlouho takový odstín sháním.


A poslední dva produkty z této stránky jsou 2 vzorečky parfémů od Katy Perry. První je Killer Queen. Ten voní přímo nádherně. Rozhodně doporučuji koupit si aspoň vzoreček, protože tamhle vůně se fakt povedla. Je taková trochu sladší, ale myslí že by ji mohla nosit i starší dáma. A druhý je Royal Revolution, která taky naprosto skvěle voní. Rozhodně není tak sladká jako Killer Queen. Ale obě jsou úplně skvělé vůně. Snad si někdy koupím i plné balení.


První za skupinu oblečení tu mám sukni z H&M. V minulém Haulu s oblečením jste mohli vidět tuhle sukni akorát v černé. Ona je tak naprosto skvělá, že jsem si jí vzala i takové bílo-šedé barvě. Její vzor je opravdu zajímavý. Určitě originální. I když není ze stejného materiálu jako ta černá, tak je skvělá. Rozhodně bude vypadat hezky s nějakým bílým nebo šedým topem.


Jako další zástupce oblečení tu mám crop top z Tally Weijl. Je tmavě modrý s malými bílými kotvičkami. To se mi zdá hrozně roztomilý. Já jsem se do něj asi zamilovala, nebo fakt nevím. Jsem z něj hrozně nadšená. Na léto půjde k černé i té bílo-šedé sukni. Takže to se moc těším. A za 160 Kč, no neber to!


 Dál jsem si koupila věc z který mám asi největší radost. Nejen že mě prodavačka u pokladny překvapila tím že místo 300 Kč po mě chtěla jen 150 Kč, ale prostě tohle je asi další věc do které jsem se zamilovala. Je to tahle dlouhá sukně z H&M. Na léto takovou sukni prostě v šatníku musím mít! Je fakt nádherná! Nejdřív jsem přemýšlela jestli si jí vzít, ale nakonec jsem se rozhodla že si ji vezmu. A myslím, že jsem udělala dobře. Co si myslíte vy? Máte rádi dlouhé sukně?


Další kus oblečení jsou tyhle šaty z New Yorkeru. Jsou to hrozně hezké letní šaty. Jsou bílé s motýlky. Jsou fakt krásný! Na léto budou určitě super.Jen tak třeba na plavky nebo normálně na letní dny. Fakt super!


Další 2 kousky oblečení jsou šaty do tanečních. Protože mám doma asi jen dvoje šaty, které by se daly vzít do tanečních, tak jsme museli pořídit ještě aspoň dvoje. Oboje jsou z Elegance Žamberk. První jsou takové fosforově růžové. Ty se dají vzít i v létě někam. Takže to je super, že mi nebudu pořád ležet ve skříni a budu je brát jen do tanečních. Ty druhé už nejsou tak na léto. Jsou starorůžové s tmavě modrými puntíky a jsou korzetové. Kolem pasu se ještě obváže tmavomodrá stuha, takže to ještě doplní celý look. Jsou z obou hrozně nadšená a těším se až v nich budu tancovat.




A poslední zástupce z oblečení jsou tyhle plavky. Vrchní díl mám z F&F. Jsou to krásné bílo-černo-oranžové plavky. K nim jsem si koupila v Litexu jen obyčejné černé plavkové kalhotky s takovým jemným řasením na bocích. Myslí, že budou super na tohle léto!




A poslední věc z dnešního Haulu je knížka Girl Online od Zoe Sugg. Konečně se přeložila do češtiny! Já jsem si jí dneska koupila a a ještě ani nezačala číst, protože musím dočíst Papírová Města, ale už se na těším až ji začnu číst.


Doufám, že se dnešní článek líbil a že vás Hauly ještě nezačaly nudit. Přeju vám všem ať úspěšně přežijete už poslední týden školy, protože vím jaká to je na konci roku makačka. Budu se těšit v pondělí u nového článku!

Pac a pusu Caroline

13 komentářů:

  1. Pekný článok :) Crop top je naozaj super :3

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný věci po obou sukní H&M se kouknu jsou vážně překrásný a ještě bych se chtěla zeptat kolik stál ten spodní díl plavek? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju :) spodní díl plavek stal kolem 300 Kč :)

    OdpovědětVymazat
  4. aj ja mám ten EOS a už ho mám skoro minutý :) Girl Online mám prečítanú a podľa mňa je to super kniha :)
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné nákupy.. :-) Ty šatičky jsou krásné.. :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj! :) Super článek, hauly dělej určitě dál. Chtěla bych se tě zeptat, v jakých šatech půjdeš na vysvědčení (jestli půjdeš v šatech), a kam budeš chodit do tanečních. S těmi šaty mám potíž, nějaké bych potřebovala, jak do tanečních, které mě příští rok taky čekají, a pak i na konec školního roku, ale nemůžu žádné sehnat... :/

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě to ani sama nevim:/ ale asi v jedněch z tech co jsem ukazovala :) .. jestli jsi někde poblíž Žamberka tak se určitě stav v té Eleganci:) mají tam velký výběr šatu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Dobře, děkuju za radu, určitě se tam stavím! :)
    Doufám, že po prázdninách nepřestaneš psát blogy, když odejdeš na střední, chápu, že tam bude hodně učení, i mě to čeká, ale v tomhle určitě pokračuj,protože tvoje články jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Určitě neplánuju s blogem přestat :) .. sice to bude těžší zkloubit to s časem, ale budu se snažit psát ty 2 články týdně :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj :) Za 1) super článek, hauly jsou super! :)
    Za 2) Chtěla jsem se tě zeptat, jestli máš nějaké zkušenosti s dobrovolnictvím, nebo jestli se chystáš to někdy zkusit (případně kdy, a hlavně kde). Nebo jestli si hledáš na prázdniny nějakou brigádu (za peníze, ne dobrovolnictví)
    Předem děkuji za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Za 1) Děkuji :)
    Za 2) S dobrovolnictvím vůbec žádné zkušenosti nemám, bohužel:/ Ale určitě bych ráda něco vyzkoušela :).. na prázdniny mám zatím jenom týden brigády. Ale snažím se si ještě něco sehnat:)

    OdpovědětVymazat
  12. Některé plavky jsou moc pěkné, jiné se mi zase tolik nelíbí, ale to je individuální a závisí to na módním stylu každého člověka :) Myslím, že na léto do plavek musí být ale neskutečně praktickétoto a zároveň to také musí šetřit docela velké množství času, kterého je v létě málo a je lepší jej investovat do zábavnějších aktivit :)

    OdpovědětVymazat