úterý 9. června 2015

JAMROCK 2015

A-ahoj, dnešní článek bude o festivalu Jamrock v Žamberku. Konal se 4-6.6. Lístek jsem dostala od mamky k narozeninám. Bylo to všechno hrozně super! Na Jamrocku už jsem jednou byla, myslím že v 5. třídě na Evě Farné, ale to jsem si to tak neužila jako letos. Takže vám den po dnu popíšu jaké to bylo.




Ve čtvrtek tam toho moc nebylo. Šla jsem tam jen abych už měla pásek, protože v pátek bych tam musela čekat fronty. A taky když už jsem měla ten lístek tak se tam jen podívat jak to tam vypadá a tak. Mezi těmi známějšími tam byli Horkýže Slíže, Škwor a Arakain. Neříkam, že tyhle kapely nějak poslouchám, ale dalo se to.




Pátek už byl o něco lepší a zábavnější. Byly tam kapely, které znám a docela mám i ráda. Ale nejdřív na můj outfit, který je jediný vyfocený takhle celý. Klobouk mám z H&M, brýle z Lindex a triko z Primarku, kraťasy, které nejsou na fotce jsou taky z H&M. Byl to hrozně pohodlný  outfit. Večer, když už bylo zima jsem natáhla jen kalhoty a bundu a bylo mi teplo.


V ten den hrál Tomáš Klus a Rybičky 48 (které jsem bohužel nestihla:/) The Qemist z Velké Británie, kteří byli dost dobří, Sto Zvířat, Wohnout, MIG 21. Samozřejmě tam bylo víc kapel, ale jmenuji jen ty známější. Nejvíc dobrý byl Xindl X. Znám všechny jeho písničky, takže to bylo taky o něčem jiném. Ten jeho koncert měl dobrou atmosféru a něco do sebe. Prostě to byl super koncert!





V sobotu to bylo taky moc super. Jako první byl Ben Cristovao. Bohužel ale nemohl vystoupit, protože někdo přes noc přeřezal kabely od celé stage, takže to mě hrozně mrzelo. Na něj jsem se totiž těšila nejvíc. Jsem ráda že aspoň rozdal podpisy a vyfotil fotky. Taky jsem jeden podpis ulovila a mám dokonce i fotku kterou fotil osobně Ben na můj mobil. Plus nás přišli pozdravit i Cavalier a AnnBloggerKid, která točí i na youtube normálně jako beauty youtuberka.








Dál tu byly kapely jako Visací Zámek, UDG, Koblížci, Michal Hrůza, Tata Bojs, Mandrage a Chinaski. Mandrage měli taky super atmošku a obecně celý koncert. Na nich bylo asi nejvíc lidí, ale podařilo se mi dostat se aspoň tak doprostřed. Kluci jsou hrozní showmani a bylo to fakt super. 



Tak to by byl celý článek. Doufám, že se vám líbil. Já se jdu teď ještě učit na zítřejší čtvrtletku z matiky. Tak snad to dám. Článek byl zase trochu z jiného soudku, ale chtěla jsem vám o tomto festivalu napsat a třeba vás inspirovat k tomu aby jste šli příští rok.

Pac a pusu Caroline

2 komentáře:

  1. Pekný článok, celý jamrock vyzerá super, len šloda tohp Christovaa :/ :)
    www.amazing-adria.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat