pondělí 30. května 2016

MAY

A-ahoj, je tu další měsíc! Oup oup a je to červen. Což už mi připomíná léto a prázdniny. Zase to všechno hrozně utíká. Takže tady mám dneska oblíbence za měsíc květen. Sice není už začátek června, ale přece jen je zítra posledního května.


6.5. jsem se sešla skoro s celou mojí bývalou třídou na mezinárodním dni tance v Žamberku. Byla jsem ráda, že jsem tam šla, protože jsem tam potkala spoustu lidí, které jsem dlouho neviděla.


12.5. jsme byli s přítelem fotit pro Eleganci. Všechny fotky můžete najít zde.


Lak: Za květen jsem si nehty vůbec nelakovala. Bohužel proto tady dnes nemám žádný lak. Ale plánuji si je zase lakovat, když už jsou teď snad zdravé a dost dlouhé.

Písnička: https://www.youtube.com/watch?v=j9FfYWp_d5w
https://www.youtube.com/watch?v=EgjLGlnq1gY

Oblečení: Pak tady mám tuhle kšiltovku, kterou jste mohli vidět už v haulu. Za květen jsem ji nosila skoro pořád. A ještě ji pořád nosím. Mám ji hrozně ráda. Dá se s ní vylepšit outfit a nebo zakrýt nedokonalosti vlasů.


Jídlo: Za jídlo tady mám přesnídávku od Hello. Je to docela vtipné co? Já mám ráda přesnídávky už od malička. Nejradši mám broskvovou nebo jahodovou. Je to na intru prostě povinnost.


Kosmetika: Z kosmetiky tady mám tenhle krém na ruce od Avonu. Voní po kakau a lotosovém květu. Krásně voní. Já jsem ho teď zase začala používat po dlouhé době.


Tak to by byl dnešní článek. Já doufám, že se vám líbil. Trochu zase změna.

Pac a pusu Caroline

1 komentář: